Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Adobe Premiere PRO

Nigusek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym przetestować program (jest taka możliwość 30dni) lecz nie wiem czy po 30 dniach jeżeli programu nie usunę będą naliczane koszty ?

I pytanko dla posiadaczy w wersji testowej są jakieś znaki programu ? (np. znaki wodne)

Programu potrzebuje na 40 dni dlatego się pytam.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

To jest oczywiste że po wersji testowej czyli w twoim przypadku 30 dniowej .. program pewnie sam spyta czy chcesz zakupić bo zakończyła się owa wersja testowa. Nie bedą naliczane żadne koszty. Co do znaków wodnych to raczej nie ma bo wkońcu korzystasz z zwykłej wersji tylko że w okresie próbnym. 

Opublikowano

Witam, chciałbym przetestować program (jest taka możliwość 30dni) lecz nie wiem czy po 30 dniach jeżeli programu nie usunę będą naliczane koszty ?

I pytanko dla posiadaczy w wersji testowej są jakieś znaki programu ? (np. znaki wodne)

Programu potrzebuje na 40 dni dlatego się pytam.

Jeżeli będziesz chciał go używać po okresie 30 dni, po prostu cofnij date w systemie o tydzień - dwa :) 

­

Opublikowano

Jeżeli będziesz chciał go używać po okresie 30 dni, po prostu cofnij date w systemie o tydzień - dwa :)

­

Tak,tyle że jak będzie tak cofał i cofał aż do upadłego to założy kolejny temat pt. "Błędy certyfikatu".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...