Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Skyrim a Linux

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest możliwość grania w Skyrima na liuxie? Bo jak na koncie steam wybiorę opcję pokazuj gry tylko dostępne Linux, to skyrim znika, a wydaje mi się że gdzieś czytałem kiedyś że jakoś da się to odpalić! 

Cześć...

Opublikowano

Czy jest możliwość grania w Skyrima na liuxie? Bo jak na koncie steam wybiorę opcję pokazuj gry tylko dostępne Linux, to skyrim znika, a wydaje mi się że gdzieś czytałem kiedyś że jakoś da się to odpalić! 

Tutaj masz jakiś poradnik, ale wątpię żeby działał: https://www.youtube.com/watch?v=fwNGkw-CO58

Skoro steam nie udostępnia takiej możliwości i gra ukrywa się to raczej jest to nie możliwe. ;)

Opublikowano

Z tego co czytam to ludzie proszą na forach o wyjście Skyrima na Linuxa, niby poradniki są, jeśli to się w ogóle odpali to pewnie będzie mulić strasznie. Sugeruję zainstalować Windowsa. Ew. emulator windowsa bo podobno coś takiego jest. Podobno, bo Linuxa nie mam to nie wiem. 

Opublikowano

Pytam tylko dla jasności i żeby darmo nie pobierać, a i tak w gry dużo nie gram więc te które mam i działają na linuxie mi starczą :P 

Cześć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...