Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V PREZENT

Krejzu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj kolega zakupił mi oficjalnie przez steama GTA V za 60 euro w formie prezentu. Odebrałem prezent, dodałem do biblioteki gier i zacząłem pobierać wszystko cacy, problem w tym że w licencjach i subskrypcjach mam GTA jako Prezent / Klucz tymczasowy. Czy to oznacza że mogą mi ta grę jakoś skasować ? Proszę bez trolli bo 60 euro to spoko kasy, daje lajki.

P.S sorki za dział

t5Wjng.png

Opublikowano

Oznacza to, że albo jest to klucz tymczasowy albo prezent. Napisałeś, że dał ci go jako gifta, więc wydaje mi się, że gra zostanie na stałe. ;)

Opublikowano

Do gifts expire if they are not redeemed in a certain amount of time?

Gifts will not expire once they have been issued. Once the gift purchase has been activated, the game is permanently subscribed to the Steam account that it was redeemed on.
If you accept the gift and add it to your Steam Inventory it will be in your inventory indefinitely until you either un-pack the gift or send it to another user.

Poszperałem trochę w regulaminie steama :) temat do zamknięcia. Dzięki za odpowiedź 

t5Wjng.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...