Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CSGOSkins problem z tokenem

Cin3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomoże mi ktoś ? Gdy jestem na csgoskins chce wejsc w market wyskakuje takie cos

Open application and scan QR code to add account or enter security token (...) manually.
Please don't share security token.   gdzie ja mam to wkleic czy co z tym zrobić
Opublikowano

Musisz ściągnąć apkę i tam będziesz miał taki kod do wpisania na stronę, lub musisz zeskanować telefonem kod QR który tam jest i również musisz przepisać kod na stronę.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Nie sciągaj apki xD W tym napisie dalej masz token do przepisania jeżeli nie chcesz pobierac :v Wtedy przepisujesz te długie liczby i po sprawie :D 

@wiesiekex

maj frjend not tudej 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Nie sciągaj apki xD W tym napisie dalej masz token do przepisania jeżeli nie chcesz pobierac :v Wtedy przepisujesz te długie liczby i po sprawie :D

@wiesiekex

maj frjend not tudej 

Głupoty piszesz, trzeba ściągnąć apke. W tym opisie masz token do przepisania ale do aplikacji ściągniętej na kompa, po autoryzacji tego tokenu w apce wyświetla się 6-ścio cyfrowy kod który jest potrzebny do wpisania na tą stronę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...