Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem po zalogowaniu

GameMaster_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem a mianowiecie gdy zaloguję się do lola to po chwili cały komputer ma zwieche na 10 minut i przez te 10 minut nic nie moge zrobić. oradzi ktos cos ? Komp mam dosyć dobry za 3000zł i nie dawno kupiony. Przez pierwyszy miesiąc na tym kompie wszystko migało a potem zacęło się dziać co takiego.

Opublikowano

z naczy sie takie coś dzieje sie tylko przy pierwszym uruchomieniu lola a potem dziala normalnie. I kiedy wyłącze i włącze komputer znowu to samo.

Może to po prostu wina systemu? 

Opublikowano

Nieaktualne sterowniki. Miałem taką samą sytuację tylko że zawieszenie się komputera trwało 2-3 minuty.

Zaktualizowałem wszystko i pomogło. Nie wiem, który sterownik dokładnie ale ja wszystko co było w menedżerze urządzeń. Pomogło :)

PQpAnug.png

Opublikowano

jak narazie żadna z waszych odpowiedzi nie pomogła poza skanem bo właśnie teraz go robie.

Ja mam podobny problem, ale ogólnie po włączeniu komputera. Ścina na kilkanaście sekund tylko. 

Jaki masz system?

Przeczyść komputer. Wątpię, aby to była wina klienta LoL'a.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Ukryte procesy / usługi jak aktualizator Google Chrome, Adobe Reader, AIR, Flash czy tego typu śmieci.

Solucja:

Win+R --> msconfig --> Uruchamianie i tam patrzycie co macie, co możecie wyłączyć, a to co podejrzane / nie wiecie co to to podeślijcie tutaj. --> Usługi - ukryj usługi microsoftu i są wszystkie shity nie od systemu.

Take it easy my friend

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...