Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legalny Wall Hack w League of Legends ?

jmp

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Zaden wall hack tylko bug

Przestań spamic i nabijać posty bez sensu, Twoja inteligencja, bądź umiejętność czytania ze zrozumieniem jest równa 0.

No nieźle, ciekawy kiedy fix ;p

Pewnie szybko, bo taki bug psuje rozgrywkę wszystkim Tf'om xD

Pomocnik
Opublikowano

Dobra, bo widzę, że jesteście albo mega zaspani albo nie będę mówił co XDDD Tytuły formułuje się tak, żeby zaciekawiły użytkowników, nie zawsze muszą się one w 100% zgadzać z prawdą, a że taki tytuł ma artykuł do którego wkleiłem link postanowiłem również nazwać swój w ten sposób. Koniec spamu, że to nie wh.

Opublikowano

Wall hack - w lolu nie ma scian, przynajmniej nie sa ustawione tak zeby mozna przez nie widziec, nie wiem czy nie wiesz co to znaczy wall hack po ang czy po prostu jestes glupi

@topic kolejny bug ze strony rajotu, ostatnio czesto im sie zdarza :)

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Takie tytuły mają tylko przywiązywać uwagę :P Niemniej jednak jest to błąd, który na pewno powinien zostać usunięty, bo z każdym patchem pojawia się więcej błędów niż nowości.

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem Riot zaraz zrobi FIX i pobanują graczy, którzy tego Bugu używali, jak było kiedyś w przypadku jakiegoś Bugu ( Nie pamiętam jakiego :v )

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Jesteś debilem, robisz błąd w tytule, potem obrażasz człowieka który ci to wytyka, w tym samym poście sam to wytykasz, potem tłumaczysz się, że to clickbait.

Od początku twojego istnienia na mpcforum.pl widać, że jesteś jebanym debilem i masz IQ poniżej średniej, mam nadzieję, że zdechniesz na raka.

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem Riot zaraz zrobi FIX i pobanują graczy, którzy tego Bugu używali, jak było kiedyś w przypadku jakiegoś Bugu ( Nie pamiętam jakiego :v )

Nie był to ten bug z ultem Siona ?

I6uiDut.jpg

Opublikowano

Hahaha, nie zbanują, nie ma szans... Nie musisz nic robić, jeżeli nagle zaczniesz bić tf'a aby go jeszcze ubić jak najbardziej przed tym jak gdzieś się tepnie, i ci pokaże, gdzie on idzie to co - napewno dostaniesz bana, ha! dobre!

Opublikowano

Nie ma takiej opcji raczej :)

Opublikowano

Z tego, co ja wiem to ten tzw. bug działał również na poprzednich patchach :) Ale to nie są żadne cheaty. W Lolu nie ma czegoś takiego, jak legit. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie będą za to banować, bo jak to wykryją? Nikt cię nie zraportuje bo nie pomyśli że twoja zmiana kierunku jest spowodowana bugiem a nie celowym działaniem.

Pomocnik
Opublikowano

Jesteś debilem, robisz błąd w tytule, potem obrażasz człowieka który ci to wytyka, w tym samym poście sam to wytykasz, potem tłumaczysz się, że to clickbait.

Od początku twojego istnienia na mpcforum.pl widać, że jesteś jebanym debilem i masz IQ poniżej średniej, mam nadzieję, że zdechniesz na raka.

Nie robię błędu, tylko celowo dałem taki tytuł. Wyjaśniałem to już, no ale jeśli się nie posiada umiejętności czytania ze zrozumieniem, to trudno dostrzec takie rzeczy.

Z tego, co ja wiem to ten tzw. bug działał również na poprzednich patchach :) Ale to nie są żadne cheaty. W Lolu nie ma czegoś takiego, jak legit. 

Nie działał na poprzednich patchach (tak mi się wydaje)

Nie będą za to banować, bo jak to wykryją? Nikt cię nie zraportuje bo nie pomyśli że twoja zmiana kierunku jest spowodowana bugiem a nie celowym działaniem.

Też tak uważam :)

Za co ma banować? Riot ma zbanować kogoś, za to, że w ich grze jest błąd? Bez sensu :)

Opublikowano

Nie robię błędu, tylko celowo dałem taki tytuł. Wyjaśniałem to już, no ale jeśli się nie posiada umiejętności czytania ze zrozumieniem, to trudno dostrzec takie rzeczy.

ty k***a zjebie j****y XDDD naucz się czytać ze zrozumieniem xDDDD

i jebią mnie warny od twojego kolegi-debila który bije kolegów ze szkoły za ukradnięcie mu penty :** Pozdro @Eryk

Pomocnik
Opublikowano

Dobra, temat prowadzi tylko do sporów o ten tytuł, bo połowa osób nie ogarnia o co chodzi ;) Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...