Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rankedy - spadek MMR,kilka przegranych pod rząd,throw gry za każdym razem ^^

MineD akaMichal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Za wygranego rankeda dostawałem po 25 punktów a za przegranego zaledwie -9.Teraz niestety się to zmieniło i to mocno.Przegrałem 3 z rzędu,wygrałem 3 z rzędu i teraz przegrałem 6 z rzędu i dostaje po -25/30 i bum ! Z golda 3 80lp do 4 0lp i zakładam,że jeszcze jedna przegrana i będzie gold5.

Przez tyle porażek pod rząd odczuwam również spadek MMR,jak wcześniej grałem przeciwko goldom platynom czasami diaxom tak teraz tych platyn i diaxów nie ma w ogóle ! Każdy pewnie powie,że spadam bo nie zasługuję na tą dywizję i lige.Ale chodzi o to,że nie dość,że nie feeduje to gram dobrze.Ale te 6 gier przegranych to za każdym razem był throw ! Nic nie wskazywałoby na to,że tą gre przegramy no ale jeżeli my bijemy się pod baronem a lucian woli sobie farmić bota albo robić kraba no to jak wygrać ? Za każdym razem to samo,ostatni "teamfight" jest 3/4 vs 5 bo dwóch debili zdąży paść albo w ogóle nie uczestniczą w teamfighcie i farmią.

Chciałem wbić platyne ale czy teraz jest to jeszcze w ogóle możliwe przy takich punktach za porażkę ? Czy jakbym wygrał teraz kilka gier z rzędu to coś by się zmieniło ?

Opublikowano

I czego ty od nas oczekujesz? Myślisz, że damy Ci jakąś złotą radę dzieki której zaczniesz wygrywać? Nie, nie ma czegoś takiego. Oglądaj swoje replaye. MYŚL NAD TYM CO TY ROBISZ ŹLE, A NIE LUCIAN CZY KTOŚ TAM.

Poza tym raz się przegrywa, raz się wygrywa. Nie da się tylko wygrywać albo tylko przegrywać. Spadniesz do Golda 5? I co z tego. W końcu z niego wyjdziesz.

Opublikowano

Zasłużysz to wyjdziesz... ,jest to tyle razy mówione iż rzygają już chyba wszyscy tym..., nie oczekuj od nas rad mastersów ,które dadzą ci win ratio +20% zwalając na team (w którym ty też jesteś) ,tak na prawdę obrażasz/obniżasz samego siebie... ,jeśli widzisz że ten "idiota" robi kraba albo jest na bot lane ,to po jaką cholerę idziecie na barona? ,skoro widzisz że "idiota" farmi lub nie wykazuje ochoty ,ani jakiegokolwiek zainteresowania... to ty też się wstrzymasz.. ,jeśli twój team ( reszta teammate'ów) zobaczy ,że ty też nie jesteś chętny... to się wstrzymają.. fakt faktem... ,jeśli to była okazja do barona.. ,trudno no zmarnujecie ją... ,ale nie throwniecie gry... i będziecie wszyscy żywi... ,jeśli ktoś jest '"tępy" to musisz się dostosować... ,mimo wszystko... sam gry nie wygrasz.......

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Mialem  30 wygranych, 70 lose, dobieralo mi do teamow bronz1/silver 5(takie slabe mmr), a w s4 mialem gold 1 odejmowalo po nawet -23 a dodawalo 12-14.

I pozniej sytuacja sie zmienila, aktualnie mam serie do platyny 4.

Czasem sie ma pecha i nic sie z tym nie zrobi a pisanie takich tematow nic nie zmieni.

Pomocnik
Opublikowano

Jak zaczniesz wygrywać teraz, to Twoje mmr się poprawi ;) Jeśli jeszcze trochę meczy przegrasz, to będzie Ci ciężko juz grać na tym koncie.

Opublikowano

Maina dostałem,w miarę ogarnięty botlane był no i udało się wygrać.+20 pkt.Ale co z tego skoro zaraz przegrana i -25 ... 

W championselect ziomek napisał,że smurfuje i mu mida oddałem,no i idiota wziął kate na zeda zrobił 2/11 a zed coś około 18/2 :D

Jeszcze jedno pytanie.

Jest możliwość spadnięcia z gold5 do silver 1 poprzez przegrywanie ? Czy można spaść tylko przez niegranie w ogóle ?

Opublikowano

Maina dostałem,w miarę ogarnięty botlane był no i udało się wygrać.+20 pkt.Ale co z tego skoro zaraz przegrana i -25 ... 

W championselect ziomek napisał,że smurfuje i mu mida oddałem,no i idiota wziął kate na zeda zrobił 2/11 a zed coś około 18/2 :D

Jeszcze jedno pytanie.

Jest możliwość spadnięcia z gold5 do silver 1 poprzez przegrywanie ? Czy można spaść tylko przez niegranie w ogóle ?

Tak możesz spaść przegrywając

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...