Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twój Komputer blokuje Ochrone VaC

xGuard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam mały problem otóż taki że Valve nie umie zrobić Vac'a, a dokładnie to że mój Komputer blokuje Ochrone Vac - Wpisywałem już wszystko n.p

•  
  •  „C:\\Program Files (x86)\\Steam\\bin\\SteamService.exe” /repair [= Nic nie pomogło]
  •  
  • bcdedit /deletevalue nointegritychecks
  • bcdedit /deletevalue loadoptions [= Nic nie pomogło]
  •  
  • bcdedit /debug off [= Nic nie pomogło]
  •  
  • bcdedit.exe /deletevalue nx [= Nic nie pomogło]
  •  
  • Uruchom Komputer Ponownie [= Nic nie pomogło]
  •  
  • Oprogramowanie powodujące konflikty [= Nic nie pomoglo]
  •  
  • Reinstal Steam oraz CS:GO [= Nic nie pomogło]
  • a
  • Spójność Plików [= Nic a nic nie pomogło]

Dobrze, wpisałem to wszystko z góry na dół nic nie pomogło, pogodziłem się już z Faktem takim że Valve/Steam to gówno. Ale chciał bym sobie jeszcze kiedyś pograć, więc wie ktoś jak mogę ten problem rozwiązać? nwm może reinstall systemu?

Pisałem do nich tak około 1-2 Tygodni temu odpowiedz była taka: Brak odpowiedzi ;)

­

Opublikowano

firewall, antywirus 

Masz tutaj poradnik dotyczący tego ze steama, spróbuj zrobić wszystko co jest w nim napisane: 

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2117-ILZV-2837&l=english 

­

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Witam, mam mały problem otóż taki że Valve nie umie zrobić Vac'a, a dokładnie to że mój Komputer blokuje Ochrone Vac - Wpisywałem już wszystko n.p

•  
  •  „C:\\Program Files (x86)\\Steam\\bin\\SteamService.exe” /repair [= Nic nie pomogło]
  •  
  • bcdedit /deletevalue nointegritychecks
  • bcdedit /deletevalue loadoptions [= Nic nie pomogło]
  •  
  • bcdedit /debug off [= Nic nie pomogło]
  •  
  • bcdedit.exe /deletevalue nx [= Nic nie pomogło]
  •  
  • Uruchom Komputer Ponownie [= Nic nie pomogło]
  •  
  • Oprogramowanie powodujące konflikty [= Nic nie pomoglo]
  •  
  • Reinstal Steam oraz CS:GO [= Nic nie pomogło]
  • a
  • Spójność Plików [= Nic a nic nie pomogło]

Dobrze, wpisałem to wszystko z góry na dół nic nie pomogło, pogodziłem się już z Faktem takim że Valve/Steam to gówno. Ale chciał bym sobie jeszcze kiedyś pograć, więc wie ktoś jak mogę ten problem rozwiązać? nwm może reinstall systemu?

Pisałem do nich tak około 1-2 Tygodni temu odpowiedz była taka: Brak odpowiedzi ;)

kazdemu pomaga ale wielkiemu polakowi nie, JESZCZE JAK MOZNA NA TICKETA NIE ODPISAC KRULOWI STEAMA.

jasne valve/steam to gowno dlatego zarobili w jeden dzien wiecej niz ty przez cale zycie, ja p******e to forum jak mozna byc takim kretynem?

Opublikowano

kazdemu pomaga ale wielkiemu polakowi nie, JESZCZE JAK MOZNA NA TICKETA NIE ODPISAC KRULOWI STEAMA.

jasne valve/steam to gowno dlatego zarobili w jeden dzien wiecej niz ty przez cale zycie, ja p******e to forum jak mozna byc takim kretynem?

Ogarnij d***, mówię tak jak jest, a hajs to nie wszystko....

firewall, antywirus 

Masz tutaj poradnik dotyczący tego ze steama, spróbuj zrobić wszystko co jest w nim napisane: 

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2117-ILZV-2837&l=english 

­

Wszystko to już robiłem z 1-5 razy i nic ;(

­

Opublikowano
„C:\\Program Files (x86)\\Steam\\bin\\SteamService.exe” /repair

Pomaga w 99% przypadków, masz system x32 czy x64?

Mam x64 już tą komendę wpisywałem błąd jest taki że nie znajduje Folderu z Steam jak to wpisze wiem jak to wpisać żeby to działało ale i tak to nic nie pomoże....

­

Opublikowano

Vac wyskoczył Ci podczas gry na serwerze czy z dnia na dzień? Wgrywałeś jakieś modyfikacje lub używałeś programów, które mogły oddziałować na CS:GO i Steam?

Opublikowano

Krok 1: Sprawdz czy twój komputer nie blokuje Patchguard <Czy nie startujesz z tego BOOT>

Krok 2: Sprawdz czy działa u ciebie aero/uac wiekszosc cheatów tego wymaga lecz steam nie

posiada dostepu do niektórych plików/i jestes dla nich podejrzany

mam nadzieje ze pomogłem ;)

Antivirus nigdy nie jest problemem, osoby które to piszą pewnie nawet zwykłej komendy

w shellu nie odpalili.

Pomogłem? Kliknij c3FDAIn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...