Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linia do Leoparda

Ghost1225

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warto tą linie robić? Mam na razie mam Pz. III/IV , który bardzo mi się spodobał (typowy med, dość celne działo, mobilność i słaby pancerz)

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Linia jest trudna, ale leos to swietny med, z epickim dzialem. Celosc, czas celowania, dps, dpm, depresja.

Na cw nie uzywa sie go zbyt czesto, ale na randomy ok.

Opublikowano

Linia jest trudna, ale leos to swietny med, z epickim dzialem. Celosc, czas celowania, dps, dpm, depresja.

Na cw nie uzywa sie go zbyt czesto, ale na randomy ok.

Jak jak rozstawiam jakąś twierdze to nawet często go biorę, na spota jak znajdę jakąś fajną miejscówkę, 410m widzenia robi swoje z modułami etc.

Z tej linii chyba jednie 8t mi się podobał, na 9t mam chyba najgorsze staty ( grałem jeszcze jak ładował 13 sec, wtedy to była męczrnia ) ale teraz nie jest taki zły, jak grałem u kolegi.

Leosia polecam, typowy med, działo, mobilność, dobry spot i średniawe camo. 

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Jak jak rozstawiam jakąś twierdze to nawet często go biorę, na spota jak znajdę jakąś fajną miejscówkę, 410m widzenia robi swoje z modułami etc.

Z tej linii chyba jednie 8t mi się podobał, na 9t mam chyba najgorsze staty ( grałem jeszcze jak ładował 13 sec, wtedy to była męczrnia ) ale teraz nie jest taki zły, jak grałem u kolegi.

Leosia polecam, typowy med, działo, mobilność, dobry spot i średniawe camo.

Zalezy od mapy, taktyki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...