Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na historię?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mamy takie zadanie kreatywne, mam zrobić coś związanego z naszym materiałem. Mamy II wojnę światową, okres powojenny, stalinizm itp. itd. Macie jakiś pomysł? To może być cokolwiek... większość zawsze robi plakaty, ale ja nie chcę tak jak reszta :v

Jakiś portret jakiejś postaci? Karty do gry? Prezentacji komputerowej nie mogę jak coś.

1780114744926761191981.png

Opublikowano

Załatwcie sobie mundury, podoczepiajcie jakieś swastyki hitlerowskie, jakiś symbol ruskich, jak kolega wyżej możecie zapuścić wąsy :D Jeden będzie Stalinem, drugi Hitlerem. Walnijcie jakąś scenkę, albo nagrajcie film i tyle. 

Proponuję zastosować tylko symbolikę np. Stalin zabierający bułkę jakiemuś ruskiemu, Hitler bije żyda, a małe szwaby zabijają swoje psy.

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Karty do gry jak w Hearthstone!

Hitler bedzie mógł zabić wszystkich stronników żydów.

Stalin będzie mógł wyrzucić 2 stronników z gry na 3 tury.

Co do stronników to zrób jakieś żydy, cygany, czołgi itp.

Opublikowano

Proponuję narysować Bieruta dodać do tego jakieś znaki komunistyczne i napisać, że był psem moskwy, a najlepiej to w ogóle coś o żołnierzach wyklętych. Jest mnóstwo tego w necie i są na prawdę fajne pomysły i do tego teksty. napisz mi na pw mam pomysł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...