Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta 5 a Social Club i Steam

SugarPotato

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka kupiłem sobie i juz pobrałem Gta 5. Gta mam jedynie na koncie Social Club, czy później gra będzie dodawać sie także do biblioteki Steam?

@edit.

Kilka pytanek o Gta online.

Jak z domami za różne ceny? Droższe mają jakieś dodatki czy 500k a 200k 10 miejsc jakieś dodatki ma to droższe?

Będę mieć 2 postaci, będziemy mieć wspólny garaż /kasę /auta /lvl lub coś w tym stylu?

Opublikowano

Nie, gra kupiona w wersji pudełkowej lub innej (ale nie na steam) nie dostanie kodu. Wyjątkiem są strony, które sprzedają kody na steam.

Opublikowano

@QuarK

Czyli trochę mam lipe.

Czyli jak bym miał grać z kolegami ze steam, i wypowiesz sie jeszcze o moich pytaniach co do Online.

A nie będzie można dodać do gier spoza steam lub coś w tym stylu?

Opublikowano

@QuarK

Czyli trochę mam lipe.

Czyli jak bym miał grać z kolegami ze steam, i wypowiesz sie jeszcze o moich pytaniach co do Online.

A nie będzie można dodać do gier spoza steam lub coś w tym stylu?

W gry od R* nie grasz przez serwery steam tylko Rockstar Games. Gry kupione na steam również wymagają Social Clubu, więc jeśli na nim dodasz do znajomych twoich kolegów normalnie się znajdziecie i będziecie mogli grać. Do "gry spoza steam" możesz dodać każdą aplikację, ale nie ma to sensu zważywszy na to co napisałem wyżej. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...