Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arkantos [Medium]

2StronaMT2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie zawitam :P. Nagrody jakieś za lvl max przewidywane? W  końcu to medium :).

@Edit jak ze skillami?

Skile czytamy 10 ku do G i kamyki dropimy ale z nimi nie ma problemu bo drop jest dobry z każdego metka prawie :)

Mogę w sumie wam pójść na ręke i ustawie wbijanie skili na P u NPC ale wy zadecydujcie jak chcecie.

Opublikowano

Skile czytamy 10 ku do G i kamyki dropimy ale z nimi nie ma problemu bo drop jest dobry z każdego metka prawie :)

Mogę w sumie wam pójść na ręke i ustawie wbijanie skili na P u NPC ale wy zadecydujcie jak chcecie.

wolałbym P u Npc :P

Opublikowano

Zapraszam wybij się jako 1 przed innymi :)

Nagroda za 1 miejsce. Skin do gry CS GO ak 47  czerwona linia 4/5 i inne godne uwagi.

Nie gram w CS: GO.

Dowiedziałem się, że nikt nie gra, a co do ''nagród'' z takimi nagrodami graczy nie przybędzie.

Opublikowano

Nie gram w CS: GO.

Dowiedziałem się, że nikt nie gra, a co do ''nagród'' z takimi nagrodami graczy nie przybędzie.

Napewno będą nagrody typu wierzchowce lub hwang. Będą standardowe nagrody jak i jest możliwość wybrania sobie.

Opublikowano

Dajcie chłopakowi szansę na rozwiniecie serwera ^^ Polecam prezentacje bardziej rozwinąć graficznie, nawet zwykłe kwadratowe ramki zawsze inaczej się to widzi :). Serwer oczywiście Polecam.

Opublikowano

Napewno będą nagrody typu wierzchowce lub hwang. Będą standardowe nagrody jak i jest możliwość wybrania sobie.

Ile jest osób online?

Opublikowano

7245114287508451071672.pngco do twojej nagrody :D a serwer oczywiście mogę polecić mało jest teraz hamachi więc niech się wybije ten jak świętej pamięci Casidie :D

Za duża sygnatura.

Opublikowano

7245114287508451071672.pngco do twojej nagrody :D a serwer oczywiście mogę polecić mało jest teraz hamachi więc niech się wybije ten jak świętej pamięci Casidie :D

Wbij na GG Pipko

Co do serwera kiedy online?

Opublikowano

Witam wszystkich właśnie wróciłem i zapraszam do rejestracji. Chcę też poinformować że serwer był ON od 8 do 13 i później chwilowa przerwa ze względu na odpoczynek komputera :) Serwer bdzie zawsze uruchamiany od godziny 8 do 13-14 i po małej przerwie od 16 do 23.

Informuje że zgodnie z waszymi prośbami. Skile są u kapitana z możliwością wyboru silnego lub berka na P czy też G.

Opublikowano

ile online?

Wejdź na Hamaka.

Jeśli hamachi jest odpalone to nie pytajcie czy serwer jest On, bo to logiczne że tak. Jak będzie wyłączony serwer to zostanie też wyłączony hamak.

Opublikowano

Wejdź na Hamaka.

Jeśli hamachi jest odpalone to nie pytajcie czy serwer jest On, bo to logiczne że tak. Jak będzie wyłączony serwer to zostanie też wyłączony hamak.

Ja nie pytam czy jest online, tylko ile online( Ile osób jest na serwerze), chyba logiczne?

Ponawiam pytanie, ile jest w godzinach szczytu osób na serwerze?

Opublikowano

Wraz z głównym administratorem servera, postanowiliśmy że typ tego server to będzie Easy / Medium. Co to Znaczy ? To znaczy że na serverze będzie łatwo o ulepszacze, o biologa, itemy. Lecz jako że jest to też medium będzie trzeba troszeczkę podropić i posiedzieć żeby coś ulepszyć, ale też nie do przesady. Na serverze aktualnie jest maxymalny 105 lvl, postanowiliśmy że taki też zostanie. Teraz poprawiamy i edytujemy drop i nie tylko, dodajemy rzeczy żeby grało się lepiej do puki na serverze nie ma jeszcze tych 10/15 osób online, wiadomo gdyby ludzie już grali to byłby cały czas spam że server off lub że są ciągłe resety. Mam nadzieje że server nam wyjdzie i będzie wam się miło grało. Pozdrawiam [GM]FuBu.

Gratuluję nicku GM ^^ na 100% przyciągnie graczy ....

Opublikowano

Mniejsza z tym jaki kto ma nick. Nie zachowujmy się jak 5 latki. Na serwerze zaszły zmiany i w tym momencie zapraszam do gry.

Mógłbyś wejść na GG? 

Wraz z głównym administratorem servera, postanowiliśmy że typ tego server to będzie Easy / Medium. Co to Znaczy ? To znaczy że na serverze będzie łatwo o ulepszacze, o biologa, itemy. Lecz jako że jest to też medium będzie trzeba troszeczkę podropić i posiedzieć żeby coś ulepszyć, ale też nie do przesady. Na serverze aktualnie jest maxymalny 105 lvl, postanowiliśmy że taki też zostanie. Teraz poprawiamy i edytujemy drop i nie tylko, dodajemy rzeczy żeby grało się lepiej do puki na serverze nie ma jeszcze tych 10/15 osób online, wiadomo gdyby ludzie już grali to byłby cały czas spam że server off lub że są ciągłe resety. Mam nadzieje że server nam wyjdzie i będzie wam się miło grało. Pozdrawiam [GM]FuBu.

Nick Super

Ortografia Super  o.O

Składanie zdań Super

Podsumowanie magnifique może zawitam .

@Ile os online? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...