Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Prywatny Serwer Pliki Terenzo

darkmaruder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam duży problem kombinuje i nie wiem  oglądałem rożne filmiki tutoriale itp . Ale nie wiem jak ustawić swoje itemki na start. Proszę mi nie dawać poradników z 2012 tylko jak ktoś możę i się zna powiedzieć jak to zrobić. Proszę o pomoc na tych plikach jest na start skrzynia z gównem .. Szczerze szaman dostaje broń której założyć niemoże . Chciałbym dać swoje itemki czyli pierścień teleportacji i takie tam . 

Opublikowano

Itemki na start ustawia się w queście give_basic_weapon !

Możesz usunąć z tamtąd skrzynie, to są podstawowe rzeczy.

Jest milion poradników tego typu :)

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

Itemki na start ustawia się w queście give_basic_weapon !

Możesz usunąć z tamtąd skrzynie, to są podstawowe rzeczy.

Jest milion poradników tego typu :)

Nom są miliony ale mi  nie działa.. Daj mi działający poradnik to zrobię dziękuje +

Opublikowano

Co ci nie działa? wchodzisz w ścieżkę

usr/home/mt2/share/locale/poland/quest
(chyba taka dokładnie nie pamietam) zmieniasz itemki w pliku
give_basic_wapons.quest
potem piszesz
./qc give_basic_wapons.quest 
Standardowo masz tam skrzynie więc jak chcesz ją nadal mieć to ją edytujesz i robisz to samo co z questem give basic weapons :) potem w grze np /reload q i gotowe :)
Opublikowano

Napisał że ma questa z skrzynią gracza :) więc nwm po co każesz mu instalować innego questa ... 

Edytuj questa z skrzyniami gracza :) Podaj w nim ID przedmiotów jakie Cię interesuję zainstaluj questa jeszcze raz, następnie /reload q lub reboot i masz swoje itemy na start. 

Opublikowano

Co ci nie działa? wchodzisz w ścieżkę

usr/home/mt2/share/locale/poland/quest
(chyba taka dokładnie nie pamietam) zmieniasz itemki w pliku
give_basic_wapons.quest
potem piszesz
./qc give_basic_wapons.quest 
Standardowo masz tam skrzynie więc jak chcesz ją nadal mieć to ją edytujesz i robisz to samo co z questem give basic weapons :) potem w grze np /reload q i gotowe :)

Zaraz zobacze i mam pytanie bo tam pewnie bede itemki dować chodzi mi o skrzynie to co mam zrobić zeby szaman dostał wachlarz ? i mógłbyś wytłumaczyć krok po kroku jak dodać itemki na start osobno obok skrzyni. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...