Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Kartą Graficzną (pilne)

kowalsonn1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

dwa dni temu w czasie przeglądania internetu wyłączył mi się komputer i nie dało się go włączyć po kilku minutach naciskania "włącznika" się odpalił i od tego czasu mam problem z kartką graficzną otóż monitor jej nie wykrywa tzn miga ciągle lampka od monitora jak odłączę kabel od karty wyskakuje na monitorze że nie jest podłączony. Aktualnie "śmigam" na zintegrowanej karcie graficznej.

Po tym wyłączeniu się komputera zauważyłem spadek obrotów wiatraka który jest na zasilaczu.  wiatrak który jest podpięty do karty graficznej normalnie działa.

Odłączałem Karte graficzną, czyściłem ją nic to nie dało jakieś propozycję co mogło się stać ? czy może to nie jest wina karty tylko zasilacza ? dzisiaj też mi się wyłączył

Proszę o pomoc, Przepraszam że to wszystko jest tak chaotycznie napisane ale jestem troszeczkę wkur*iony :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...