Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamer mod nie łączy z serverami!

X1xAnonimx1X

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej , mam taki problem z kamermodem 2011 sf mianowicie nie chce mi się wgl z żadnym serverm połączyć na 3 czy 4 próbowałem i pisze cały czas "zostaniesz połączony z serwerem".Próbowałem wpakowywać km'r moda już na 3 privy i na client metin 2008,2009,2010 i tego najnowszego chyba z 2014 i też nic nie działa.Macie jakies wskazówki dla mnie co mogę zrobić żeby się zalogowac na serwer?

Opublikowano

A jak uaktualnić serverinfo?Odpalałem jako admin i w trybie zgodności win.7,xp,xp(service pack),win 8 i nadal nic.Może muszę pobrać tego clienta 2011/2012?Ma to jakieś znaczenie?Jakby ktoś mial linka do takowego klineta to niech prześlę bo szukałem i są prawie wszystkie oprócz wlaśnie 2011/2012(jak nie znajdziecie to dajcie linka do xenoxmt2 client 2012 by pawemol bo podobno też dobre do odpalania jest).Nie patchowalem gry jak coś tak wiec wygląda wszystko że jest ok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...