Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to dobry pomysł specialnie przegrac rankedy i byc w Bronze V ?

Zgredxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciał bym poczuc jak to jest byc typowym bronzem i nie wiem czy to bedzie dobry pomysl specialnie przegrywac zeby dostac sie do BRONZE V oczywiscie potem będe wychodził z bronzu katariną wiec czekam na wasze zdanie :)

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Jeżeli chcesz sobie pograć z przeciwnikami na poziomie 10 lvla, to polecam :] sam grałem kiedyś na takim koncie i było bardzo wesoło kiedy ahri pod ad wygrywałem 1 vs 5

Opublikowano

Wszystko właśnie zależy od Twojej Dywizji jaką kiedykolwiek osiągnąłeś. Jeżeli był to Silver i czujesz się stokroć lepszy od Bronze to odradzam, bo się na tym przejedziesz.

Ale jak jakaś wyższa dywizja > Platyna+ to czemu nie.

Fajnie się gra na Bronzie. Wcale nie ma problemu z wyjściem.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Wlasnie nie wbilem jeszcze zadnej dywizji :P Czy dobrze gram to nie wiem bo mam dopiero 15 lvl  wyjsc z bronzu było by miłym doswiadczeniem gdyby nie było duzo afków xD

To jak przegrac i dostac sie do bronzu czy jednak starac sie o tego golda ?

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Jak nie jesteś flejmerem i nie będziesz miał wk***u podczas gry na bronzach to śmiało spadaj ale mmr Ci spadnie xD

//lepiej wbij golda ^^

Opublikowano

Wlasnie nie wbilem jeszcze zadnej dywizji :P Czy dobrze gram to nie wiem bo mam dopiero 15 lvl  wyjsc z bronzu było by miłym doswiadczeniem gdyby nie było duzo afków xD

I tak zaczniesz w brazie, tryharduj bo pozniej w zyciu nie wyjdziesz ;)

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Flejmowac nie flejmie nawet beke cisnę z wszystkiego co ktos spierdoli xD a nawet jesli to mam L# Wiec nie będzie problemem carrowac gierek 

Dobra postanowiłem wbic się do bronzu V :)

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

W takim razie postaraj się ze wszystkich swoich sił zagrać tak, żeby do Bronze nie wpaść :)

313561454060320945952.gif
Opublikowano

I tak zaczniesz w brazie, tryharduj bo pozniej w zyciu nie wyjdziesz ;)

No nie wiem brat mój wygral chyba 6-7 meczy i go do silvera 2 wyrzuciło 

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Trochę ci to zajmie żeby spaść bo gry 4vs5 też można wygrać, dlatego najlepszym rozwiązaniem przegrania gry będzie chodzenie po liniach i feedowanie.

Opublikowano

" wyjsc z bronzu było by miłym doswiadczeniem "

" mam L# Wiec nie będzie problemem carrowac gierek"

Z*******e uczucie gdy program wychodzi z brązu za ciebie.

Opublikowano

Nie prościej założyć drugie konto i na nim od początku starać się o B5? Swoje główne konto będziesz miał cały czas dostępne w przypadku gdyby szybko znudziła Ci się gra na niskim poziomie.

PQpAnug.png

Opublikowano

Wszystko właśnie zależy od Twojej Dywizji jaką kiedykolwiek osiągnąłeś. Jeżeli był to Silver i czujesz się stokroć lepszy od Bronze to odradzam, bo się na tym przejedziesz.

Ale jak jakaś wyższa dywizja > Platyna+ to czemu nie.

Fajnie się gra na Bronzie. Wcale nie ma problemu z wyjściem.

Tak jak mowi Evaneth

Musisz wiedziec czy masz cierpliwosc do Ludzi ktorych trzeba dużo nauczyc

PS.Dołądujesz mi tego steama Scamerze :)

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

Jak chcesz, ale potem będzie narzekanie "jaki team do pupy, co oni robią, nie mogę wyjść". ;) Nie każda grę da się zagrać samemu, a często w brązach są rodzynki, które grają gorzej od 5lvli.

Opublikowano

Skoro na 15 lvlu na skryptach grasz to lepiej postaraj się wygrac jak najwięcej, bo grając na skryptach juz na tym lvlu prawdopodobnie nie wyjdziesz wyżej niż gold V przez najbliższy rok.

Opublikowano

Do zamknięcia  :D

20141229160810uid1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...