Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sp1 pod pts'y

Kyosha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Które z sp1 (rang, war, red, ew. Sinek) najszybciej robi pts'y (solo) na lvl 1-50?

Chciałbym wbić z 300k repy do 50lvl'a a jedynym wyjściem są pts'y.

Tak więc które z sp podanych powyżej (99+13/14) zrobi takowe pts'y najszybciej ?

+

Jest jakiś Bug na wynajdowanie pola? Bo szukać pola 300x (czyli użyć jakieś 1500 krzaków) może być monotonne i ....kosztowne

Pozdrawiam :)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Najszybciej ptsy zrobi chyba rang, jednak inne sp też sobie dobrze dadzą radę. Wybierz to, którym Ci się najlepiej gra.

Co do buga na szukanie pola to o ile się nie mylę nie ma czegoś takiego na ptsy solo.

giphy.gif

Opublikowano

A teraz takie pytanie z dupy :D strój ten co jest od wczoraj w NM (milusi zajączka) daje rade? Bo mam jakieś 80kk do wydania na DE i zastanawiałem się nad kupnem lisa oto i woodnine 70%. A teraz tak sobie myślę, że jeśli kupił bym ten nowy strój to starczyło by mi na ladnine 70%+

Za te 80kk muszę jeszcze kupić peta więc odliczcie 15kk na inferno/fibi/puszka

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

A teraz takie pytanie z dupy :D strój ten co jest od wczoraj w NM (milusi zajączka) daje rade? Bo mam jakieś 80kk do wydania na DE i zastanawiałem się nad kupnem lisa oto i woodnine 70%. A teraz tak sobie myślę, że jeśli kupił bym ten nowy strój to starczyło by mi na ladnine 70%+

Za te 80kk muszę jeszcze kupić peta więc odliczcie 15kk na inferno/fibi/puszka

na zajączku ładny zarobke na pl'u kosztował 15kk a  1,5 msc po evencie 45 :) więc możesz kupić zająca.

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Najszybciej pewnie będzie robił red/rang

Niby wchodzenie i wychodzenie z pt resetuje położenie pola, tylko to znam i nie wiem czy dalej działa.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...