Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# na Mid i Top

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sledze forum od dluzszego czasu, dowiedzialem sie jakie skrypty sa na topie (mowa o adc), wiec tworze temat aby kazdy sie wypowiedzial na temat tego, jakich postaci skrypty sa teraz mocne na mida i topa. I jakich utility do nich uzywacie. Osobiscie polecam Cassio od huntera :D Ahri od xsalice jest ok, ale brak w nim uzycia logiki ulti, oraz jakos slabo farmi z QW.

Opublikowano

@UP, a po co Ci logika używania ulti na Ahri?
Ja ZAWSZE tam mam OFF jak i farmienie, skrypt genialny, ładnie czapie ze skilli, ElXerath lub Xer od Esk0ra jest z*******y, Victor, Annie (Akurat te picki są z*******e i bez skryptów) 

AveJerem_eune_134_2_logo.png

Opublikowano

Po co logika? A po to ze gdy jest TF to potrafi wbic sie w 5, powiesz mi to po co masz tam kursor, wydaje mi sie ze ten skrypt moze byc lepiej dopracowany to tylko moja opinia.

Opublikowano

Po co logika? A po to ze gdy jest TF to potrafi wbic sie w 5, powiesz mi to po co masz tam kursor, wydaje mi sie ze ten skrypt moze byc lepiej dopracowany to tylko moja opinia.

To sam uzywaj ulti, jestes az takim bezmozgiem ze nie wiesz kiedy kliknac R?

Opublikowano

Viktor kozacki teraz jest:

Poke

3 skille aoe

Pasywny item który na ostatnim upie i lvlu daje 160 ap + mane + upgrady skilli

2 gra na skryptach = quadra kill :D

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Syndra/xerath od eskora / czasami gram na devcassio oczywiście ezevade do tego i 95% gier wygrywam a na bota oczywiście Marksman to mi wystarcza.

qjk9NlL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...