Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wyskakuje menu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nietypowy problem. Kiedy wszystko mi się załaduje. Naciskam lewy shift i menu nie wyskakuje. Nie wiem co jest przyczyną. Przeładowywałem skrypty wszystko sprawdzałem i wydaje się być dobrze.

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

To jest folder o tej nazwie?

LS445F41EA

Nie dośc, że nazwa folderu jest dziwna, to jeszcze w momencie ładowania na sekunde wyskakują dziwne MS-DOSOWe okienka. Czy to może być wina rozdzielczości bądź jakiejś klawiszologii?

@Co zabawniejsze jeśli nacisnę spację postać bez problemu orbwalkuje czyli same skrypty działają.

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Należy rozkręcić obudowę od tyłu, sprawdzić czy kable od menu się nie odpięły jeżeli nie pomoże to usuń ten folder co podałeś, te okienka to sandbox -.- może coś z shiftem masz nie tak ? uruchom sharpa jako admin

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Rozkręciłem mikrofalówke, mam nadzieję, że to pomoże. Sprawdzałem ustawiając menu pod inny przycisk shift działa bez problemu bo używam go przy pisaniu, ale jak usuwam ten folder to usuwają się wszystkie skrypty, które się ściągnęły i potem od nowa się ściągają, więc co na celu ma usunięcie tego folderu?

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...