Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie kupno ETSa

NivormPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozejrzyj się za ETS2 w biedronce bo od 2 kwietnia do 16 bodajże jest dostępny. Nie będziesz musiał płacić za przesyłkę a z tego co pamiętam kosztuje 49.99 ZŁOTA EDYCJA co więcej jest też Spintires godny polecenia chyba za 29.99, Enemy Front również ale nie pamiętam ceny. A co do tej aukcji to śmiało możesz kupować bo widać, że wszystko ok będzie.

Opublikowano

Zależy Ci na wersji pudełkowej czy po prostu ­ tylko na tym by mieć klucz ? A co do pytania to nie jestem pewny czy gra będzie z kluczem na steam, kiedyś sam posiadałem wersje pudełkową ale nie miałem klucza do tego by grać na steamie a do mp jest on potrzebny inaczej ani rusz.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

W sumie, mi to jest bez różnicy, czy pudełko czy sam klucz, kod i tak idzie na steam, bo chodzi mi bardziej o multi.

@up2

No niestety, w Biedronce w moim mieście nie ma już żadnych gier. Są same książki.

ŁutututummL5fkp.jpg?1 Tssssss       

Opublikowano

W sumie, mi to jest bez różnicy, czy pudełko czy sam klucz, kod i tak idzie na steam, bo chodzi mi bardziej o multi.

@1361622928-U485574.pngup2

No niestety, w Biedronce w moim mieście nie ma już żadnych gier. Są same książki.

Najbezpieczniej by było kupić przez steam i tyle wtedy będziesz miał 100% pewności, że to oryginał i pójdzie ci MP tylko, że problem w tym, że trochę drogi jest tam ETS może poczekaj do wakacji na summoner sale wtedy gry są bardzo tanie i raczej na ETS2 jak rok temu też będzie przecena i to bardzo duża.

Opublikowano

Jeśli jest w folii to nie powinieneś sie bać o nic. A zawsze gdyby coś było nie tak, nie zgodne z opisem, to można prosić o zwrot pieniędzy itp.

Ja osobiście miałam kupione na allegro ale tylko klucz sam z automaty, więc wyszło to taniej, szczególnie że była jedna tania wersja z dodatkiem ekspansja polska. Także w ten sposób prędzej poszukaj, jeśli nie zależy Ci na wersji pudełkowej.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Ok, zamowilem zlota edycje u tego sprzedajacego. Teraz kolejne pytanie: zlota edycja to jeden klucz do gry i dodatku czy jeden do dodatku i jeden do gry?

W sensie czy jest jeden klucz do wszystkiego czy dwa oddzielniem :D

Opublikowano

Tak tylko spytam: jesli mam etsa 2 bez zlotej edycji na steam a wpisze kod do zlotej edycji to co sie stanie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...