Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z okazji zbliżającej się 30%, 15%...

Vaxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka.

Jak wiadomo, w nadchodzący "łikend" szykują się obniżki na czołgi premium VI-VII poziomu rzędu 30% i 15% na VIII tier. I tu mógłbym zadać pytanie "Który warto, który lepszy...", a Wy, drodzy forumowicze pewnie byście odpowiedzieli " A co wolisz.... jaki styl gry... jeśli lubisz..." i pewnie wiele innych odpowiedzi.

Jednak ja, spytam się tak:

"Jaki czołg z tych tierów, daje RADOCHĘ z gry (gry tym czołgiem)?"

Pomińmy zarobki, exp'a... wiecie, chodzi o taki typ radochy jak np. FCM 36 Pak 40, KV-2 czy E-25. Wiem, trochę głupie te przykłady, ale jeśli ktoś ma rozegrane tymi (przykładowymi) czołgami około 1000 bitew, to pewnie zrozumie o czym piszę :D No może tylko jeden warunek, żeby nie dokładać do każdej bitwy ;)

No to może konkretniej, może któryś z tych:

Panther 8,8 , AT15a, T26E4 SP

Pozostałe są za drogie (z tych tierów), a SU-122-44, E-25, SU-100Y i TOGII mam. Co myślicie o tych trzech?

test

Opublikowano

Wymieniles czolgi dla masochistow. Kazdy z nich jest slaby i nieprzyjemny, gdybym mial wybierac postawilbym na pantere.

Opublikowano

Po zakupie któregoś z nich będziesz rzucał wulgaryzmami na lewo i prawo, bo te czołgi nie są grywalne.
Bierz SU-122-44, nauczyłem się tym grać i powiem tyle, że jest genialny, bo:
- Działo 6 sekund rld.

- Pancerz

- Mobilność

- Camo.
- Zarobki

Opublikowano

Zgadza się. Tylko, ze tego TD'ka już mam :)

Myślałem, ze powiecie: Bież AT15A, bo jest OP :)

Ehhh... pewnie się skończy na zakupie Pantery M10, bo nie mam, bo tania, bo wycofana, bo... tylko jakos tego czolgu nie lubię. Pewnie za jego wygląd ;)

test

Opublikowano

Pz V/M10 nawet spoko. Czasem dingnie, MM do T8, działko daje rade, mobilność ok, fajny zasięg widzenia i niezłe camo.

A Panther 8.8 to to samo co Panther II, ale troszke lepsze działo i trochu gorszy pancerz.

Opublikowano

Myślałem, ze powiecie: Bież AT15A, bo jest OP :)

OP? Ten czołg nie jest nawet przeciętny. Słaby pancerz, tragiczna mobilność, brak camo, działko mocno przeciętne, camo słabe, free dmg i tyle w temacie.

Opublikowano

Pz V/M10 nawet spoko. Czasem dingnie, MM do T8, działko daje rade, mobilność ok, fajny zasięg widzenia i niezłe camo.

A Panther 8.8 to to samo co Panther II, ale troszke lepsze działo i trochu gorszy pancerz.

Czyli czołg typowy do kampienia, bo jest Free DMG nawet na VIIIt.

Opublikowano

Czyli czołg typowy do kampienia, bo jest Free DMG nawet na VIIIt.

Egzakli, strasznie nie lubię Panthery II, ale czasami zdarza jej się coś odbić. Jakbym miał dostać to samo, tylko z jeszcze gorszym pancerzem, to można by się było pochlastać.

Opublikowano

Niestety FCM 50 jest poza moim zasięgiem... cenowym. Dzięki wszystkim za poradę :D  Pobujam się moim E-25 i SU-122-44, a golda zostawię na lepsze czasy.

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...