Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki najlepszy serwer?

ZielUuuNY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi jaki wg. was będzie najlepszy serwer, który będzie teraz wychodził .

Jak myślicie czy opłaca się zaczynać gre na Cradosie, chodzi o to jak admini, jakieś aktualizacje, ile gra ludzi i ogólnie atmosfera? :)

Opublikowano

Cradosa nie polecam, grałem na s1 jak i na s2. Po usunięciu Adasia z administracji serwer tylko się pogrążył. A według mnie odsłona 2(s2) nie jest warta zbyt szczególniej uwagi. PS Administracja serwera zamiast robić cokolwiek na serwie woli nagrywać serie na innych serwerach-patologia. Niepolecam.

Pasjonat
Opublikowano

Zależy czego oczekujesz, jeśli masz konkretne wymagania to masz tu wątek: http://www.mpcforum.pl/topic/1257493-nie-wiesz-gdzie-gra%C4%87-szukasz-serwera-zapytaj-tutaj/ 

Natomiast co do tych, które podałeś to ogólnie się przyjemnie gra, a co do @soczek1890 to nawet dziś o drugiej w nocy się pojawił post: http://www.mpcforum.pl/topic/1367989-cradosmt2pl-dedyk-medium/?p=11868026 wniosek? robią coś i wcale nie jestem z żadnej ich armii, czy też ekipy.  ;) 

Dark Light jutro startuje, również możesz sprawdzić.

­

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Najlepszym zdecydowanie będzie MPCforum która startuje 18 kwietnia.

Co do Cradosa to sie nie wypowiem bo tak nie gralem.

Można jakiś link do prezentacji albo coś ? 

Opublikowano

Na twoim miejscu nie rozglądałbym się za serverami, które pięknie wyglądają na zdjęciach fb i administracja oczywiście nie zna daty startu.

Takie servery to zazwyczaj ogromny nie wypał.

Wybierz server, który wybrała większość i nie wpada w konflikty typu "Ten temu wylizał jajka to udostępnię bazę kont i potem całe pliki".

Mogę Ci polecić Dreikon, Invoria no i bardzo nielubianą na tym forum Balmore.

Te servery jeszcze jakoś trzymają poziom.

Mam też nadzieje że z czasem wybór pod tym kontem się zwiększy.

26ef880a24a8b87bgen.png

Opublikowano

­Zależy czym się kierujesz w ocenie serwera. Bardzo dobrym serwerem jest Atr*ya, na którą zapraszam. Warto dodać, że ciągle pobijamy rekordy w liczbie online graczy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...