Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mała ilość fps'ów w CS:GO

NOST3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostanio zakupiłem na Steam'ie CS:GO wszystko wydawało się piękne aż do momentu gdy uruchomiłem grę. Grając na najniższych ustawieniach mam 20-30 fps'ów. CO ROBIĆ?!
Dodam też, że robiłem format kompa i nic, próbowałem rożnych komend a nawet włączyłem 2 procesor i może dodało mi to 3-6 fps'ów. 
PROSZĘ O POMOC ;)

Opublikowano

System operacyjny: Windows 7 Ultimate 64-bitowy
Procesor: Intel® Pentium® Dual CPU E2200 @ 2,20GHz (2 CPUs), ~2,2GHz
Pamieć: 3072MB RAM
Grafika: Nvidia GeForce 8400 GS
Jak coś jeszcze to pisz ;)

Rozdziałke zmień.

Gram na 4:3 800x600

Opublikowano

Z takim komputerem, to nie masz szans w ogóle na więcej fps, dziwne, że w ogóle się dziwisz iż masz ich tak mało. Przecież ta karta graficzna to już jest przeżytek niesamowity w dodatku nie nadaje się ona do gier, co najwyżej do komputera biurowego. Procesor to samo, dobry ale na 2008/10 rok, nie teraz. Komputer po prostu za słaby na płynną grę.

Opublikowano

Z takim komputerem, to nie masz szans w ogóle na więcej fps, dziwne, że w ogóle się dziwisz iż masz ich tak mało. Przecież ta karta graficzna to już jest przeżytek niesamowity w dodatku nie nadaje się ona do gier, co najwyżej do komputera biurowego. Procesor to samo, dobry ale na 2008/10 rok, nie teraz. Komputer po prostu za słaby na płynną grę.

A mam pytanie lepiej kupić kartę graficzną czy procersor ?

Opublikowano

A mam pytanie lepiej kupić kartę graficzną czy procersor ?

Przy tak słabym kompie trzeba wymienić obie rzeby cos to dało.

Starszych komputerow nie opłaca sie modernizować, lepiej sprzedac i kupic  nowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...