Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

witajcie 270zł jak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie jak odzyskać 270zł na telefonie mam i chcę je na realny hajs nie da się ich u nich w biurze  byłem i nie ma takiej możliwości .

mam na myśli że komuś doładuje za hajs tylko jak to zrobić wie ktoś . 

za pomoc daje ++

Opublikowano

Spróbuj wystawić ofertę na allegro że doładujesz grę za sms napisz z jakąś przeceną czy coś np,Leauge of Legends Rp sms. Kiedyś widziałem jakiś sms bank ale to chyba ściema była.

Tutaj masz przykład takiej oferty <Link do allegro>

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Spróbuj wystawić ofertę na allegro że doładujesz grę za sms napisz z jakąś przeceną czy coś np,Leauge of Legends Rp sms. Kiedyś widziałem jakiś sms bank ale to chyba ściema była.

Tutaj masz przykład takiej oferty <Link do allegro>

hmm tylko jaką on opcje wziął :) bo np mopay za 12,48 daje 340rp a on daje 375 rp za 8,49zl wiem że szedł z ceny ja też chcę ale najlepsze jest ta co podałem 12,48zł i żeby ktoś kupował u mnie muszę aż  4zł to dużo że ludziom bd zamawiał za 12,48 a oni bd płacić mi 8,49 zł ale i tak bd u niego zamawiać bo daje więcej rp 35 jak to zrobić ;/ 

ok zwracam honor on na dole już zmienił :)

kurcze aż 4 zł bd musiał schodzić ;/ żeby ktoś kupił xD ma ktoś coś innego :D 

Opublikowano

jakim trzeba byc idiota zeby doladowywac telefon a pozniej ISC DO BIURA ZEBY WYPLACILI XDDDDDDDDDDDDDDDD ja p******e, chyba ze podjebales ale to tak samo jestes podludziem.

to nie mój telefon tylko wujka wiadomo 60 lat i ładował i powiedział że mogę to sobie brać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...