Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwnie dobieranie w mm'ach

DeLux394

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu mój kolega, który nigdy nie grał w cs:go(kupił tydzień temu), ma ciągle w meczach o rangę ludzi z s4/5/6 lub nawet g1? Na początku pomyśleliśmy, że pewnie jakiś błąd w dobieraniu, ale po 5 meczach ciągle to samo. Wiecie może jak temu zaradzić? Trochę trudno wygrać te 10 meczy gdy gra się z ludźmi parę razy lepszymi od siebie. 

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Po prostu grają z kolegami 10 pierwszych meczy i ci dobiera ziomków, którzy też grają pierwsze 10 meczy, ale ich kumple mają już rangi. 

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Opublikowano

No dobra, silvery, ale czemu komuś kto dopiero zaczyna grę rzuca te wyższe silvery i czasem nawet gold 1 się trafi? To jest trochę żałosne. . . 

Opublikowano

No dobra, silvery, ale czemu komuś kto dopiero zaczyna grę rzuca te wyższe silvery i czasem nawet gold 1 się trafi? To jest trochę żałosne. . . 

To niech zagra 100-200h na deathmatchu, nauczy lepiej grać a dopiero potem gra te 10 rankedów i będzie dawał rade.

2a0c2mq.png

Opublikowano

Mi losuje nawet kałachy to wiesz, ale za to jak wygrasz z kałachami (wyższymi rangami) dostajesz więcej pkt elo :P więc po 10 rankedach może cię nawet do golda wjebać :P

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

To niech zagra 100-200h na deathmatchu, nauczy lepiej grać a dopiero potem gra te 10 rankedów i będzie dawał rade.

Dobrze prawisz.

Niech sobie pogra zwykłe gierki i nie robi jak ja, że od razu kupiłem csa i za rankedy się wziąłem i wylądowałem w silverze. Żal do kogo? Do volvo, haxów mi dobiera do meczy.

­

Opublikowano

Mi losuje nawet kałachy to wiesz, ale za to jak wygrasz z kałachami (wyższymi rangami) dostajesz więcej pkt elo :P więc po 10 rankedach może cię nawet do golda wjebać :P

Wygraj z kałachami mając kilkudniowe doświadczenie z cs'em. . . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...