Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League of legends spadki fps'ów

Underkox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Z początku mojej gry w lola lol działał normalnie a teraz zaczą świrować ostre spadki fps czy jest jakiś program sposub by fps zaczeł rosnąć  ustawienia mam średnie  cieniowanie wyłączone

Opublikowano

Masz włączoną synchronizacje pionową ? Jeżeli tak to wyłącz, powinno pomóc.

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Ustaw wszystko na najniższe, sprawdź temperatury podzespołów podczas grania może są duże, więc maleje ich wydajność. Powyłączaj wszystkie niepotrzebne programy działające w tle skype,ts3,gg,internet itd..

@Edit

Chodzilo mi o przegladarke :P

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Bez internetu troche cięzko w lola pyknac :/ Może LoLUpdater pomoże?

Chodziło mu o przeglądarke zapewne.. Spróbuj zaaktualizować sterowniki od karty graficznej.

Opublikowano

Kurde mam podobnie :D, jak gram na kompie(czasami bo przeważnie gram na laptopie) to dawniej miałem po 70 fps a ostatnio na urfie nawet do 25 nie dochodziło... Riot coś zje*ał i tyle :/

Pomocnik
Opublikowano

Nie ma programu który by Ci zwiększył fps tak poprostu. Lecz są programy, które wyłączają niepotrzebne aplikacje itp. rzeczy działające w tle, co zwiększa płynność. A z takich mechanicznych rzeczy, to nie włączaj nic równolegle z grą, wyłącz synchronizację pionową, oraz daj ustawienia grafiki na najmniejsze oraz wyłącz cienie. (Przy okazji będziesz kontrował zeda w każdej grze XDD)

Opublikowano

@The KondziX멍청한 jak to nie ma ?! Zapomniales o programach od producentow do podkrecania procka. Zalezy jakie masz parametry pc,moze autor tematu by zamiescil swoje podzespoly ? :)

Do zwiekszenia fps mozna rowniez zastosowac lolclientsuspender zawiesza on klienta gry podczas grania a wlacza po zakonczeniu meczu powinien zwiekszyc o jakies 3-10fps

a co do grafy to wylacz synchronizacje pionowa

Opublikowano

Dzięki za podpowiedz z synchronizacją jednak jakbyście mogli podać linki do programów by lol szybciej chodził było by spoko przyda mi się nawet 10 fps bo jak dochodzi do walki to jest cienżko z 10-30 fps dziękuje

słyszałem o czymś takim jak game boster czy coś albo ten link do tego co wyłancza clienta w trakcie gry prosze o linki ;D

Opublikowano

Grafika zintegrowana. Takie spadki fps to nic dziwnego, możesz spróbować wyczyścić lapka ccleanerem. Problem może tkwić też w przegrzewaniu się go.

Opublikowano

Tak podaj karte graficzna tu masz link do lolclientsuspender

https://github.com/gusega/LolClientSuspender masz download zip po prawej stronie wlaczasz po zalogowaniu sie

Przypomnialem sobie o jeszcze jednym programie jest to ace client mozna nim zmieniac szczegolowy wyglad mapy interfejsu rzeczy graficznych w trakcie meczu

Teraz co do game booster i innych takich programow to nic nie daja jedynie przy ktorych zauwazylem mala roznice to razer game booster oraz ashampoo core tuner oprocz procesow wylaczyc mozna takze uslugi windowsa takie jak aktualizacje w tle i inne pierdoly Mozesz tez wejsc w personalizacje i ustawic animacje na wydajne oraz wyglad na stary też ma to wplyw

Przypuszczam ze problemem moze byc karta zintegrowana z prockiem wiec czekam az napiszesz no i jeszcze paste termogrzewcza mozna wymienic ale przy tym procku to duzo nie da

moge tobie jeszcze polecic defragmentacje dysku programem smart defrag

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...