Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs:go VAC

kapitczew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jeśli mam vaca w cod mw2 to na csa bedzie działać czy to jest tylko na mw bo gdziesz czytałem że vac jest dawany na poszczególne silniki gier.Bo zamierzam kupić csa

668421422290643422464.png

Opublikowano

Vac jest tylko na jedną grę. Jeżeli masz w MW2 to nie będzie w CS:GO.

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Opublikowano

Tylko na jedną grę, wiec nic nie stracisz.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Multi ma VAC BANA w MW2 za modyfikowanie plików gry, ale może grać w CS:GO i ma nawet Golda w turniejowych.

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7849-RADZ-6869&l=polish

Uwaga:

Wykluczając powyższe gry, blokady VAC odnoszą się tylko do gier, w których zostały wykryte oszustwa. Na przykład blokada VAC w Modern Warfare 2 nie dotyczy Modern Warfare 3.

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Opublikowano

Tak. Pamiętaj żeby kupić klucz GLOBAL, a nie jakiś ruski, bo nie pograsz xD

Opublikowano

tak czyli mi chodzi czy zaznaczać ze jestem z polski i żeby vat naliczało bo pamiętam że ator mówił że nie trzeba

668421422290643422464.png

Opublikowano

Ja bym zaznaczył, aby nie mieć problemów i nie dostać jakiegoś szemranego klucza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...