Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheater cheater report ! - kogo to obchodzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie do ludzi używających #L - grałem ostatnio sporo na URFie i różnymi postaciami ( bez cheatów ) oczywiście widywałem postacie omijające wszystkie skillshoty, katariny robiące penty w 0,3seq itd ale jakoś nikt sie tym nie przejmował.

jestem w trakcie tworzenia nowego smurfa i jako że mainuje annie ( a jest to tania postać i nie mam na co jej wydawać) kupiłem sobie tam też syndre Wchodzę do gry, i pierwsze co czytam na wejściu to zdanie "zgiń śmieciu dostań raka mózgu" zastanawiam sie o kiego ciula chodzi, no i sie grzecznie pytam - przecież gra sie jeszcze nie zaczęła a oni już flame ostry jakbym im rodziny zabił. 

No i powyzywali mnie sobie że gram syndra że urzywam cheatów ( nie urzywam ) ciul z tym że oni trafiali wszystkie skille, flashe podemnie i jakieś dzikie kombinacje skilli, miałem w teamie malphite to wszystkie jego ulty flashowali za plecy, ale ciul - flame leci na syndre - kogo obchodzi że mam 0 - 10  - syndra cheater syndra cheater

od początku do końca czytałem to i z podziwu wyjść nie mogłem jak ludzie mogą być tak głupi... Czy nie możecie usunąć skryptów do syndry żeby można nią było grać ? bo jaknarazie to boje się ją picknąć bo niezależnie od sytuacji czeka mnie w grze taki flame że głowa mała. za samo czytanie niektórych tekstów które zostały wypisane na chacie 10 min temu powinienem stracić wzrok...  Weźcie kurde napiszcie do tego waszego senseia żeby wam załatwił kolejny banwave i będziecie mieli mniej zmartwień a ja w końcu pogram bez stresu. z Góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam

16k7y4p.png

Opublikowano

Taki flame to mam w 50% rankedów, teraz obojętnie czy dobrze Ci idzie czy źle to i tak trzeba się wyżyć na kimś. A po meczy zazwyczaj każdy każdemu daje reporty. Takie życie.

Opublikowano

W sumie to też tak mam że jak widze takiego xeratha, cassio, syndre, vayne albo jinx to odrazu mnie zbiera na myśli o sharpie xD Tak już się wyrobiło, bo te postacie z sharpem są bardzo mocne, dużo osób nimi zaczęło grać i to się stało taką "ikoną" bola lub L#.

Opublikowano

Przegrałem ostatnio smurfem na urfie syndrą 20 gier z czego wszystkie wygrane z kilkoma pentami i quadrami w ciągu meczu. Właściwie było to już na porządku dziennym i każdy mecz kończyłem średnio ze statami 30+. Nic oprócz pisania gj, gg wp itd. nie zauważyłem a tym bardziej jakiegoś płaczu, czy wyzywania. Trafiłeś na bandę pojebów albo wyolbrzymiasz to co napisałeś

Opublikowano

..., a pod koniec gry reporta.

i jeszcze informujesz wszystkich kolegów na czacie, żeby też dali mu reporta, za to że narzekał, iż grasz na skryptach, a przecież wcale nie grałeś na skryptach, więc co on sobie w ogóle wyobraża!

#topic

Po co się przejmujesz takimi rzeczami, zejdziesz na zawał jak nie wyluzujesz, albo tak się zamartwisz, że dostaniesz martwicy! Ja w sumie nie mutuję takich ludzi, ale czasem im napiszę że mutuje i więcej nie odpisuje, po chwili przestają krakać :)

Opublikowano

wiesz co... mi tez ostatnio pisali na rankedzie, ze gram Xerathem na skryptach, majac cos ok 15/3 enemy yasuo nie podszedl do mnie

i juz padal... no ale na szczescie jest taka cudowna opcja w lolu­ jak "mute", jak ktos ma bol dupy, ze cheater itd to piszesz mu

grzecznie ze jesli ktos jest lepszy od niego to nie znaczy ze uzywa skryptow i go mutujesz :D

­Keelah se'lai

Opublikowano

Ja sobie do nich wtedy pisze, że nic nie wiem albo wręcz przeciwnie - wszystko opisuje, że cisnę ich na tym i na tym skrypcie. Riot jest bezradny bo każdy może tak napisać "dla beki".

292iOfI.jpg&.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...