Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na 30 meczy to dobra ranga?

RodiniaMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

Z*******a.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

zalezy bo jezeli grasz 1 raz to ta ale jezeli grasz w csa sporo i kupiles drugie konto to nie 

Na silverach jest dużo smerfów globali i dużo wh którzy nie umieją sie kryć, więc na 30 win nawet jak nie gra 1 raz to jest dobrze.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Fajnie ja po 10 wygranych mam kałachy 2 (2konto) a na pierwszym mialem silver 1 po 10 grach a po 130 mam dopiero silver master elit

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

Jest to bardzo dobra ranga, ja po 10 pierwszych meczach miałem silver III, lecz wtedy praktycznie pierwszy raz odpaliłem tą grę i nie wiedziałem nawet co i jak się w niej robi. Teraz mam prawie 300 meczów i jestem unranked, ponieważ cały czas trenuje na Faceit/Esea. Kiedyś miałem szeryfa, jak zrobią 128 tick to wrócę na MM i zobaczymy co to bd.

Opublikowano

Dobra ranga.

A jak już przegrasz te 10 meczy pokolei i nie spadniesz to gratuluje.

Dlatego? To dobrze z jednej strony jak przegrasz i nie spadniesz, nie graj później turniejówek przez 3-4 dni i jakby "zresetuje" Ci sie ELO i jak wygrasz 3-5 meczy to już możesz mieć awans.

Po paru dniach od ostatnich granych meczy ELO lubi nagradzać graczy w postaci szybszeko awansu.

Opublikowano

Pytasz bo liczysz na brawa i że będziesz wychwalany 

Nie urośnie ci od tego ale się dowartościować możesz 

Pytam się bo gram pierwszy raz, poza tym nie mam bladego pojęcia o systemie rankingowym, widać ktoś tutaj ma ból dupy. Kupić Ci maść? podaj adres.

Opublikowano

Mam cs:go od 10.02.2015 więc minęły dwa miesiące i powoli pnę się w górę ( zaczynałem od Silver 3 ) obecnie Laur 1 więc w 2 miesiące mam 4 rangi wyżej .

Przegrane 210h 

Wygrane gry rankingowe 57 .

Moje początku to 3,2k dpi na myszce i w cs czułość myszy na 14.0 więc trafić było ciężko ale długo uważałem że im szybciej ruszam myszką tym lepiej :D 

rmoiyq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...