Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Di Maria TOTY - Sprzedaż

_Hubi_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie.. Otóż.. Od czasu wprowadzenia cholernych widełek, nie mogę sprzedać do tej pory, jak zapewne niektórzy z was mojego Di Marii TOTY. Wie może ktoś czy jest jakiś sposób by to przyśpieszyć, albo jak znaleść kupca, bo być może jest taka strona? Nie rozumiem dlaczego EA zrobiło np jak dla tej karty, że jest minimalna cena, czyli 3,600,000 coinsów...

Z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano

Strony do sprzedaży kart zawodników nie ma. 

Wiem, że na konsoli od PS3/4 są te karty wystawiane i schodzą po cenach: 5,3 - 5,4 mln coins. 

Rozumiem, że Ty wystawiasz za cenę minimalną i nikt tej karty nie chce kupić, grasz na PC? 

PS. Nie ma niestety żadnych innych metod sprzedaży kart zawodników jak Wystawianie ich na rynku.­

Opublikowano

Możesz dodać mu 99 kontraktów i kondycji, dać kartę +10 wszystkie cechy, innego sposobu nie ma. Jak sobie tak kartę "upiększysz" to większe prawdopodobieństwo, że ktoś ją kupi.

Zrąbali z tymi widełkami, np. taki Reus ma za niskie i od jakiegoś tygodnia nie ma ani jednego na rynku.

Opublikowano

EA te widełki nie przeszkadzają , wcześniej nawet od siebie dodali 10 Ronaldo TOTY . 

Te widełki na pewno zostaną zmienione ,ale to już raczej w następnej czesci gry , w 15 sprzedasz go ,ale po długim wyczekiwaniu. 

PS:To bardzo dobry piłkarz w dodatku TOTY , ja bym go zostawił.

­

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...