Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak stworzyć aktywne plemię?

El Polakoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak stworzyć plemię aby cały czas było aktywne na forum tzn. aby zmusić graczy do wypowiedzi na różne tematy? byłem w plemieniu gdzie praktycznie nikt się nie udzielał na forum i chcę założyć własne ale już bez takich akcji 

Opublikowano

Najpierw pograj sobie z jakimiś ludźmi i poszukaj paru osób które będą grały na następnym świecie. Wtedy będzie mógł coś robić. Z mojego doświadczenia wiem że osoby takie jak ty co nie znają się na rzeczy nie powinny robić żadnych plemion, ponieważ jest to odpowiedzialna funkcja, w późniejszym etapie trzeba rozpisywać akcje i tak dalej, a osoba która się na tym nie zna nie poradzi sobie.

A co do postu bo trochę odszedłem to możesz ich zachęcić też że: każdego 1 dnia miesiąca będzie sprawdzana aktywność na forum i Ci co sie udzielają dostają jakieś pp.

Jeśli pomogłem to daj "Lubię to", bardzo mnie to zachęca do dalszej pracy :)

1367352043-U384748.png

Opublikowano

Ciężko samemu utworzyć plemię które będzie w stanie się mocno rozrastać, na początek dołącz do plemienia które jest dosyć rozbudowane i dobrze założyciele nim zarządzają. Nauczysz się od nich dużo ciekawych rzeczy po czym będziesz mógł założyć własne odpowiedzialne plemię.

- co do aktywności na forum, najlepiej nagradzaj ludzi za aktywność, w takim wypadku powinna być duża.­

UGBPHQ1B.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...