Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wcześniejsze fale banów a obecna sytuacja L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.  Jak jest teraz?­ Używałem przez miesiąc BoL'a VIP, ale nie zachwycił mnie. Czy L# jest już bezpieczniejszy, niż wcześniej?

Bo to co się działo kiedyś to tragedia I drugie pytanie:

Istnieje jakaś paczka z najbardziej przydatnymi i dobrymi skryptami/czy co tutaj jest?

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Jak w temacie.  Jak jest teraz?­ Używałem przez miesiąc BoL'a VIP, ale nie zachwycił mnie. Czy L# jest już bezpieczniejszy, niż wcześniej?

Bo to co się działo kiedyś to tragedia I drugie pytanie:

Istnieje jakaś paczka z najbardziej przydatnymi i dobrymi skryptami/czy co tutaj jest?

Tu masz paczke http://www.mpcforum.pl/topic/1361665-brainonlysharp/

­

giphy.gif

Opublikowano

atm leaguesharp pochodzi z pewniejszego źródła, twórcy bola a właściewie to ich "developerzy" robią sobie jaja z użytkowników szkodząc oraz naruszając przy tym ich dobro (szybki formacik etc.)

Co do bezpieczeństwa to nigdy nie znasz dnia ani godziny, ale mam nadzieje że joduska zabezpieczył wszystko jak należy.

Opublikowano

Niby coś kombinują cały czas z zabezpieczeniami (np. ostatnio Sandbox), do tego sprawdzają po każdym patchu czy rito nie dodało jakichś "ciekawostek" a antycheacie, ale wiadomo, bol też może być niebezpieczny bo cheat to cheat ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...