Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Upgrade lub wymiana

Edage

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

http://www.asrock.com/mb/Intel/P67%20Pro3/index.pl.asp?cat=Specifications

Zakup procka (z chłodzeniem) z allegro, sprzedaż ram i zakup 2x4GB 1600mhz, dokupienie ssd, sprzedaż grafiki i i zakup nowej 

Podaj obudowę jeszcze 

Nie lajkuj moich postów chyba że naprawdę zasłużyłem!

Kto sobie wykonał lub zamówił biurko stojące ?
Morele nie ma monopolu na podzespoły ani na najniższe ceny - np. X-KOM montuje za darmo (dla leniwych)

Opublikowano

a wiesz moze ile moglbym dostac za ta grafike ? i procka z allegro ? czemu nie np z morele.net? 

Opublikowano

Po pierwsze , na morele to by wyleciało poza budżet.

Po drugie za kartę możesz wziąć ok. 200 - 250 zł .

Po trzecie za procka dostaniesz ok. 260 ( jak jest z gwarancją ) , bądź ok. 220 bez gwarancji .

J9rrz3v.png

Opublikowano

Najsensowsniej kupujesz i5 2500k za ok. 600 zł z allegro + do tego nawet najtańszy grandis 150 zł. Dokupujesz drugi komplet takich samych ramów, ok 130 zł (używane mniej). Masz 1000 zł na grafe, tu bym się rozglądał za używanymi R9 290, najlepiej od msi, chodź tutaj sprawdzi się każdy referent który mierzy mniej niż 31 cm. Ja tak to widzę.

­

Opublikowano

@TroLLu na Allegro i5 2500k narazie nie ma , tylko same licytacje .

Za 600 zł , to możesz już ,,ustrzelić" i5 3570k ( narazie go nie ma , ale myślę , że się pojawi ) + grandis .

Do tego dodatkowa kość ramu no i grafa , tak jak napisał @TroLLu R9 290 używany , bądź jak chcesz nówkę , to wtedy GTX 960 4GB , albo R9 280X.

J9rrz3v.png

Opublikowano

To właśnie dobrze że licytacje są. Na licytacjach są tylko takie fajne cwaniaki co chcą kupić za 400zł i mniej.

Nie wszyscy to cwaniaki , ten najlepszy :

http://archiwum.allegro.pl/oferta/blagam-kupcie-ode-mnie-te-pie-e-szpilki-i4959655471.html

Taki żarcik , ale jak autorowi się uda to fajnie .

Ale jak ja patrzę te licytacje z procesorami i5 3570k/2500k to dochodzą do ponad 450 zł .

J9rrz3v.png

Opublikowano

Przy końcowych minutach i tak się sprzedają za ponad 600 zł, a 3570k za 600 zł to ze świecą szukać. Zresztą, no i co z tego? Jak teraz nie ma, to będzie później. A jak nie chce czekać niech szuka tam gdzie trzeba.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...