Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] co to z gra?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Mam dla Was zagadkę :) Kiedyś grałam w taką grę: nie widziałam swojej postaci, widok był tylko na moją dłoń z bronią, miałam dosyć spory wybór broni, zabijało się potwory a misją było dotarcie do trzech flag w takiej wieży. Zarządzało się swoją drużyną a to wszystko działo sie w kosmosie na platformie... Nie mam pojęcia co to za gra a grało mi się w nią świetnie. Pomoże ktoś??

Opublikowano

może:

Quake

unral tournament ... Nie jestem pewny :P

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

10 postów [x]

20 postów [x]

50 postów [x]

100 postów [x]

125 postów [x]

150 postów [x]

200 postów []

250 postów []

300 postów []

400 postów []

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

unreal jest suuper gram w niego juz duzo czasu

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

10 postów [x]

20 postów [x]

50 postów [x]

100 postów [x]

125 postów [x]

150 postów [x]

200 postów []

250 postów []

300 postów []

400 postów []

Opublikowano

fajny jest ale gra zajmuje jakies 2 gb a 1 filmik 500mb ^^ a filmikow chyba jest sporo.....

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano
Hej. Mam dla Was zagadkę :) Kiedyś grałam w taką grę: nie widziałam swojej postaci, widok był tylko na moją dłoń z bronią, miałam dosyć spory wybór broni, zabijało się potwory a misją było dotarcie do trzech flag w takiej wieży. Zarządzało się swoją drużyną a to wszystko działo sie w kosmosie na platformie... Nie mam pojęcia co to za gra a grało mi się w nią świetnie. Pomoże ktoś??

Kiedyś grałam w taką grę: nie widziałam swojej postaci, widok był tylko na moją dłoń z bronią, miałam

z pierwszej osoby

tylko tyle wiadomo nie napisał czy multiplayer

zabijało się potwory a misją było dotarcie do trzech flag w takiej wieży
potworki to single musi być ale te flagi CTF następnym razem przydało by sie więcej szczegułów

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

nom Unreal dobra gra , ale po czasie się nudzi

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja sądze że to nie jest Unreal.. no ale jak kto woli... platforma kojarzy mi się z mapą Morpheus3 w UT lecz tam nie ma misji dotarcia do 3 flag... jest Opcja CTF (Capture The Flag) inaczej rzecz mówiąc... Gracze walczą podzieleni na zespoły, a ich celem jest zdobycie flagi konkurencyjnego zespołu i przeniesienie jej np. do własnej bazy... Więc nie wiem do czego koleżanko porównać Twoj opis gry... Hmm następny wariant to "Zarządzało się swoją drużyną" Hmm... sądze że to zarządzanie i tak nie jest potrzebne... bo nikt tego nie urzywa w UT... to musiało być coś innego... Takie jest moje zdanie.

5ee7a1f85f39a5ea.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja Polecam Serious Sam ... Syta gra ,a Quake szybko się nudzi ;)

Opublikowano

unreal tournament 2004 :D albo 3 albo game of the year są dużo wersja ja gram w 2004 bo na 3 mam słabego kompa :D

aaa i do kolegi @2x UP ja urzywam zarządzanie np chronienie mnie albo przejmujcie flage :D

o.O
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...