Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Layout na strone budowlaną

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie pragne stworzyć strone o mojej firmie tylko potrzebuje pomocy ma być to zwykła strona. Prosze o pomoc. Jak ktos da rade to prosilbym o pomoc krok po kroku coś tam pamietam z kursu html i zrobie ale jedna kto bylo 4 lata temu. Jak można to prosze jakiś poradnik z layoutem. Dziękuje jak ktoś pragnie mi pomóć to prosze PW albo tutaj

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

stworzyć strone o mojej firmie

skoro to ma być strona o twojej firmie, to radzę ci szczerze, wydaj pieniądze na Developera, lub użyj Wix lub WordPress

Opublikowano

Tak jak radzi up. WordPress... masz już zabezpieczonego.. znając życie amatorskie strony maja 0 zabezpieczeń

Opublikowano

Z tego co wyczytałem, wnioskuje, że to ma być strona wizytówkowa wiec po co jakieś większe zabezpieczenia? Wtedy to nie ma nawet co takiego wyciągnąć z tej strony, chyba, że ktoś by chciał skopiować stronę i postawić taką samo, ale jak ktoś chce to prawie z każdą stroną tak zrobi.

Nie mówiąc już tutaj o zabezpieczeniach, to jeśli masz nie duże pojęcie w tworzeniu stron, znajomości HTML/CSS oraz grafiki komputerowej i tworzenia layoutu, to jak wyżej pisano, także polecam WordPress'a nie ze względu już na te zabezpieczenia, tylko ze względu na łatwą i szybko ponowna edycje oraz dodawanie "news'ów".

IXLcQct.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...