Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z GTA IV RIP- Infinite load screen- Windows 8.1

CzarliOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Miałem ochotę na pogranie sobie w gta iv więc wpadłem na pomysł aby sobie je pobrać :D
Z uwagi na to że mam ograniczony transfer do 25 GB miesięcznie, pobranie 14 GB było by dużym ciosem na mój transfer, postanowiłem więc że pobiorę wersję RIP. Tak też zrobiłem. Wersja RIP którą pobrałem, ważyła około 4,5 GB, akurat dzisiaj nastąpił okres rozliczeniowy więc nie straciłem na tyle transferu żebym żałował. Kiedy już wszystko pobrałem zabrałem się za czytanie instrukcji i wykonanie jej wszystkich kroków. Kiedy wszystko zrobiłem przyszedł czas na włączenie gry. Gra się włączyła, ale gdy kliknę start pojawia mi się ekran ładowania i tak ładuje, ładuje, dalej ładuje i nigdy nie przestaje. Widziałem że był na forum podobny temat i go przeczytałem. Jednakże nic mi on nie pomógł ponieważ tam było rozwiązanie problemu dla gry prosto z płyty a ja mam że tak powiem "zainstalowaną" bez instalacji grę, chyba każdy wie o co chodzi z RIPami.

I tutaj rodzi się pytanie: Czy potrafi ktoś rozwiązać mój problem?

PS: Nie wiem czy można dawać link do torrentów więc nic nie wklejam, jeśli można to napiszcie a ja wyedytuję temat i go wkleję :) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...