Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi, ale baseult na ezrealu nie odpala się. Pokazuje się recail i cała reszta, ale ani razu nie odpalił ulta. Jest jeszcze jakiś skrypt działający na podobnej zasadzie?

Opublikowano

.. Masz taka kreske czerwoną na pasku recallu przeciwnika jeżeli masz wystarczający dmg żeby go zabić. Kiedy pasek recallu dojdzie do tej kreski to automatycznie wystrzelisz ulta.

Opublikowano

Nie odpali ulta bo ez ma bardzo niskie dmg. Grałem URFa full ap i miałem cały czas dostępnego i przez 30 minut użyło tylko raz

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Albo w Opcjach Skryptu Ma BaseUlt OFF albo poprostu jestes za daleko od bazy przeciwników

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Albo w Opcjach Skryptu Ma BaseUlt OFF albo poprostu jestes za daleko od bazy przeciwników

Wystarczy mieć zbyt mały dmg żeby nie odpaliło, przetestuj sobie na jinx, wiele więcej razy odpalisz ze względu na dmg per lost hp.

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Nie odpali ulta bo ez ma bardzo niskie dmg. Grałem URFa full ap i miałem cały czas dostępnego i przez 30 minut użyło tylko raz

No właśnie ogarnąłem ten motyw na urfie, że przez 10 gier odpalił się tylko raz i wydawało mi się, że po prostu nie działa. Zobaczę jak to hula na jinx

Opublikowano

Ale wy jesteście  tępi ludzie - jak nie odpali ulta masterxx3? JAK NA CZERWONO SIE SWIECI i nie trzymasz spacji to ZAWSZE odpali ci ulta, bo to jest oznaka na czerwono ze jest do zabicia, jak masz na SZARO to normalnie po prostu widzisz ze ktos sie cofa, a na CZERWONO ZAWSZE strzeli i mozesz zabic.

Opublikowano

Prawdopodobnie tak jak up. ezreal ma zamałe dmg. Tak samo było jak grałem ashe, przez cały mecz użyło może 2 razy, natomiast na jinx praktycznie co kilka minut.

Opublikowano

Nie tak przyjaciele , ult eza leci wolniej żeby pokazał się czerwony pasek trzeba podejść bliżej ;) , ultimate jinx jest dosyć szybki więc nie trzeba stać tak blisko ;)

Wiem bo widziałem i w grze 2 gre wcześniej ezem zrobiłem 3 base ulty w 1 grze ;) więc nwm a też ci nie wystrzeli jak trzymasz spację chyba że zmienisz przycisk na taki jaki nie używasz ;)

Opublikowano

Nie tak przyjaciele , ult eza leci wolniej żeby pokazał się czerwony pasek trzeba podejść bliżej ;) , ultimate jinx jest dosyć szybki więc nie trzeba stać tak blisko ;)

Wiem bo widziałem i w grze 2 gre wcześniej ezem zrobiłem 3 base ulty w 1 grze ;) więc nwm a też ci nie wystrzeli jak trzymasz spację chyba że zmienisz przycisk na taki jaki nie używasz ;)

Moze i jest wolniejszy ale nie az tak zeby trzeba bylo podchodzic blizej niz srodek bota.

Opublikowano

Nie wypowiadaj sie masz 15lvl i grasz na L#

Ezreal musi byc blizej bazy bo stosunkowo do ulta jinx jest o wiele wolniejszy + dmg jest mniejszy ^^

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Jeżeli chodzi o AP Ezreala, to DMG ma wystarczający... Stoisz za daleko bazy przeciwników, ult nie zdąży dolecieć w odpowiednim momencie. Umówcie się z kolegą na customa i niech on puści ulta Jinx, a ty Ezem i porównaj sobie szybkość. Dla wszystkich niedowiarków - niech zrobią to samo. Jinx ma ulta chyba 1.15 raza (bądź 1.2) szybszego ulta od Ezreala ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...