Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Na wyścigi w klasie C

chogat123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Moglibyście pomóc mi w wyborze samochodu na rank C ? Obecnie mam VW Scirocco 399 overalla, ale jego nie chce wbijać wyżej, mam także lancera evo VIII 499 overalla, z tym że nie daje rady za bardzo na wyścigach. Mam też audi tt rs też chyba 499 overala, ale nim się zbyt ciężko jeździ praktycznie nie da się skręcać. Jak będziecie wybierać dla mnie samochód weźcie pod uwage to, że szukam samochodu na sprinty. Z góry dziękuje za pomoc :D

Opublikowano

Taki setup powinen wymaksować do w klasie C:

Silnik: Richer (czerwony) wyścigowy (**) niebieska czcionka (drugi poziom tuningu)

Doładowanie: Amerikon Speedsystems (żółte) uliczne (*) niebieska czcionka (drugi poziom tuningu)

Przekładnia: Amerikon Speedsystems (żółta) uliczna (*) pomarańczowa czcionka (trzeci poziom tuningu)

Zawieszenie: Kestrel (niebieskie) wyścigowe (**) niebieska czcionka (drugi poziom tuningu)

Hamulce: Richer (czerwone) wyścigowe (**) szara czcionka (pierwszy poziom tuningu)

Opony: Medion (żółte) profesjonalne (***) niebieska czcionka (drugi poziom tuningu)

Jest on autorstwa @TheVolume więc podziękowania dla niego :P

349241432911096669131.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...