Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne znaki w cfg zamiast normalnych liter

b3nd3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie i Panie, mam taki problem, że kiedy pobieram sobie z internetu config jakiegoś gracza do CS:GO i próbuję go najnormalniej w świecie otworzyć w notatniku(próbowałem w wordpadzie, office itp.) to zamiast normalnych liter, a co za tym idzie normalnego cfg wyświetlają mi się dziwne znaki: http://screenshooter.net/101982121/jhnhhub . Nie wiem czym to jest spowodowane bo problem pojawił się jakiś czas temu, a wcześniej nigdy nie występował. Z góry dzięki za wszelką pomoc!

Opublikowano

Panowie i Panie, mam taki problem, że kiedy pobieram sobie z internetu config jakiegoś gracza do CS:GO i próbuję go najnormalniej w świecie otworzyć w notatniku(próbowałem w wordpadzie, office itp.) to zamiast normalnych liter, a co za tym idzie normalnego cfg wyświetlają mi się dziwne znaki: http://screenshooter.net/101982121/jhnhhub . Nie wiem czym to jest spowodowane bo problem pojawił się jakiś czas temu, a wcześniej nigdy nie występował. Z góry dzięki za wszelką pomoc!

Masz tak przy każdym otwieraniu configu ? 

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

No właśnie jak pobieram nowy config to przy każdym, ale niektóre cfg, które miałem już zapisane gdzieś na kompie(np. jakiś prosów) odpalają się normalnie, a niektóre właśnie z takimi "znakami"

Opublikowano

otwieraj notepad ++

Opublikowano

Mam tylko pytanie czy w notepadzie++ mam zrobić coś "specjalnego", żeby poprawnie wyświetlało config czy powinien działaś po samym otworzeniu poprzez Notepad++?

Opublikowano

wklej config tam gdzie masz glowny zapisz go np PPS odpalasz csa wlaczasz console wpisujesz exec PPS ja tak robilem w 1.6 i dzialalo mysle ze w go tez powinno sie tak dac

Opublikowano

Ok tylko mi nie o to chodzi. Ja wiem jak mam config ustawić, żebym go miał w grze, ale ja lubię modyfikować cfg innych "pro" graczy i robić je pod siebie, a żeby to zrobić to muszę je otworzyć np. w notatniku, a niestety tego zrobić nie mogę bo wyskakują mi zamiast normalnych liter i komend jakieś dziwne znaki ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...