Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki dokanalowe

pijanyoskar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chce kupic słuchawki głównie pod csa. I zastanawiam sie nas kupnem sluchawek dokanalowych. Tylko zastanawiam sie czy bede sie nadawac do csa. Mianowicie interesuja mnie Roccat Syva.

Opublikowano

Miał ktoś styczność z Roccatami Syva? Czy w ogóle słuchawki dokanałowe są dobre do csa? Zauważyłem, że na turniejach często używają ich wszystkie teamy. Wiem, że używają ich też po to, aby np. publiczność ich nie rozpraszała, żeby nie słyszeli zbędnych dźwieków. Czyli jednak muszą być dobre, skoro ich używają, no nie?

Opublikowano

Miał ktoś styczność z Roccatami Syva? Czy w ogóle słuchawki dokanałowe są dobre do csa? Zauważyłem, że na turniejach często używają ich wszystkie teamy. Wiem, że używają ich też po to, aby np. publiczność ich nie rozpraszała, żeby nie słyszeli zbędnych dźwieków. Czyli jednak muszą być dobre, skoro ich używają, no nie?

Jeśli chodzi o wygodę, to polecam słuchawki nauszne.

Korzystałem z Roccat Syva, dobre słuchawki na grę w jakąkolwiek strzelankę. Nie zawiedziesz się - do csa są i tak za dobre. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...