Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pluginu FakeSerwer by Karolina_666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam nie chce jakiś podrób , fake slots , fake inne, no chyba że działa pod 1.7.2 i dodaje to co Fake Serwer , czyli kolorowe MOTD po najechaniu kursorem na listę graczy online...

Nie chcę widzieć tu wiadomości typu mam ten plugin pisz do mnie na PW , ponieważ dla wielu użytkowników plugin był dostępny za darmo i wygasły linki

a rzekoma ruda smerfetka o nicku @karolina_666 przeszła na emeryturę ...

więc proszę o pomoc

Opublikowano

połowa sukcesu bo niby działa ( jest na zielono ) i nie ma błędów dam like jak konfiguracja przejdzie pomyślnie ;)

sorki plugin nie działa mimo konfigurowania nie zmienia mi się motd na liście graczy ani nie mam na kolorowo 32/200

protocolLib mam

chyba że mi pomożesz z configiem albo dasz gotowy ( jak nie zadziała to plugin walnięty )

oto przyczyna :

Plugin FakeServer v2.0.3 nie mógł zostać załadowany, ponieważ nie jest kompatybilny z wersją Spigot 1.7.2-R0.4. Usuń lub zaktualizuj plugin

tak wiec czekam na inne wersje

Ps. @kondziu98 twoja najnowsza wersja pluginu jest zbugowana ( jak ktoś cokolwiek napisze może być jedna litera to powstaje znaczek [XxX] na każdą literę np ktos napisze czesc to 5 razy wyskakuja te XxX )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...