Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradziez konto steam cs go

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie jesli mialem konto cs go ktore sam kupilem i byl tylko cs bez zadnych rang i skinow , login i haslo do konta dawalem "kumplowi"( Kumpel z drugiego konca Polski) zeby Sobie pogral.Wchodze dzisiaj na konto i j*b zmieniony e mail i haslo , moge cos z tym zrobic oprocz supportu ? Mam jego IP    Wartosc konta nie przekraczala kwoty 25 zl

sygna.png

Opublikowano

Zgłoś do suuportu steam z dowodem cd-keya cs:go a konto w 100% odzyskasz ;)

Mi gościu ukradl też konto ale warte +300zł ale jak na razie po założeniu specjalnego konta na suuport już z 9 dni czekam na 6 e-mailach na link aktywujacy konto i nic :/

Opublikowano

A jak tu wyglada sprawa z policja ? Jesli mam jego IP ale wartosc jest bardzo mala i ziomek jest z drugiego konca polski 

sygna.png

Opublikowano

Do 400 zł to wykroczenie ale wątpię by policja zawracała sobie głowę 25 zł.. Lepiej napisz do supportu, podaj IM klucz  z gry bądź inne dowody zakupu i po jakimś czasie odzyskasz steama. 

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Ok zaczekam na reszte opini

Tak jak chłopacy napisali u góry opinia ta sama będzie , jeżeli masz cd-keya to wystarczy że podasz steam supportowi i masz sprawę wygraną zmieniają Ci hasło wchodzisz na konto i all zmieniasz . Najlepiej to napisz do supportu zagranicznego bo polski wali w ch.... ;x . 

https://support.steampowered.com/
i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Tak jak chłopacy napisali u góry opinia ta sama będzie , jeżeli masz cd-keya to wystarczy że podasz steam supportowi i masz sprawę wygraną zmieniają Ci hasło wchodzisz na konto i all zmieniasz . Najlepiej to napisz do supportu zagranicznego bo polski wali w ch.... ;x . 

https://support.steampowered.com/

Tak tylko problem jest w aktywacji konta, bo do zgłaszania trzeba robić nowe konto i trzeba potwierdzić na e-mailu jak przyjdzie wiadomość a ta wiadomość nie przychodzi już od 10 dni... dodam robiłem to na 6 e-mailach i dupa 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...