Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokada Konta .

InfinityNight

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was. mam pewien problem związany z tą grą, od niedawna zacząłem w nią grac, grało się fajnie etc. mialem 47 lvl, grałem uczciwie nigdy nie uzywałem żadnego bota, nawet nie grałem z nikim tylko sam, a dziś ustawiam sobie sklep.. a tu co ? blocked =/ . nie wiem za co, po prostu nie wiem. co mam zrobic w tej sytuacji ? ticket? czy to coś da ? . eh czekam na odp . Pozdrawiam.

EDIT : zakladam nowe konta i to samo.. baned baned baned.. screen

asd123.jpg

Opublikowano

No a więc zastosuj najprostsze działania...

Najpierw sprawdź czy masz aktualną wersję KO (1823).

Powyłączaj wszystkie zbędne programy które KO może brać za wspomagacze.

Jeśli tak to ściągnij od nowa KO z strony i przeinstaluj (usuń stare wraz z wszystkimi plikami i zainstaluj nowe).

Jeśli to nie zadziała to albo będziemy dalej szukać rozwiązania problemu albo reinstal systemu.

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

wiedzac o prawie wszystkich działaniach KO począwszy od MYKO to zrob tak jak mowie : ;]

- odinstaluj gre

- wyczysc rejestr z KO i botow ktore uzywales regedit / Current_user i Local_Machine

-zrob defregemntacje dysku lokalnego C i tego na ktorym bedziesz instalowac gre(kO)

-zainstaluj i spachuj go do najnowszej versji.

saol :D

aa i zpaomnialem dodac ze to tez moze byc czasem taki wybryk K2 & gamefirst :D...

wogole USKO SUX nie graj tam , szkoda czasu ;]

Same KOXPY i boty lataja w adream i CZ arrows showery speed hacki wallhacki.. odradzam ;/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No a więc zastosuj najprostsze działania...

Najpierw sprawdź czy masz aktualną wersję KO (1823).

Powyłączaj wszystkie zbędne programy które KO może brać za wspomagacze.

Jeśli tak to ściągnij od nowa KO z strony i przeinstaluj (usuń stare wraz z wszystkimi plikami i zainstaluj nowe).

Jeśli to nie zadziała to albo będziemy dalej szukać rozwiązania problemu albo reinstal systemu.

A no zmieniłem system, bo problem znowu powrócił .

• Dodaj nową pozycję...