Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki serwer stworzyć dla graczy?

TYP SERWERA  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki serwer wybieracie

• Gildie - Survival
      2
    • Gildie - Easy Hardcore
      4
    • Gildie - Hardcore
      0
    • PVP
      0
    • SKYBLOCK
      2
    • MINIGAMES
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć !

Wychodzę z zapytaniem do wszystkich graczy Minecraft'a. Jaki serwer preferujecie kilka moich typów które chciałbym stworzyć:

- Skyblock 

- Sky Wars

- Gildie - Survival

- Gildie - Easy Hardcore

- Gildie - Hardcore

- Minigames

- PVP

Jeżeli nie chcesz się rozpisywać odsyłam ciebie do ankiety :)

OD GRACZY DLA GRACZY !

SERWER NIE BĘDZIE PAY2WIN !!!

TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY

SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! 

Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox

Opublikowano

Cześć !

Wychodzę z zapytaniem do wszystkich graczy Minecraft'a. Jaki serwer preferujecie kilka moich typów które chciałbym stworzyć:

- Skyblock 

- Sky Wars

- Gildie - Survival

- Gildie - Easy Hardcore

- Gildie - Hardcore

- Minigames

- PVP

Jeżeli nie chcesz się rozpisywać odsyłam ciebie do ankiety :)

OD GRACZY DLA GRACZY !

nie rób żadnych gildii do kur** nędzy po prostu zrób serwer MiniGames tego praktycznie nie ma przez większe serwerownie

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

Weź się wysil i wymyśl coß nietypowego np. fuzję zombie apo i sky block. Kiedyś fajny generator widziałem, cały świat był wypchany latającymi wyspami różnego rodzaju. Boskie

Opublikowano

NIE RÓB ŻADNEGO SV to już jest nudne kazdy ma serwer sv bądz inny i zrób coś w stylko wszystko w jednym :)

Czasami aby sie podnieść, trzeba nisko upaść :)

Opublikowano

Koledzy wyżej mają rację - nie opłaca się już robić trybów Survival + Gildie, ponieważ się już one przejadły dla graczy i jest ich bardzo dużo. 

Polecam zrobić dobry i mało spotykany tryb SkyBlock. Jest teraz bardzo mało tworzonych takich dobrych trybów, a graczy by z pewnością przyszło dużo na graczy, jeśli byś zrobił dobrze ten tryb. 

Opublikowano

Chętnie zagrałbym na MiniGames. Dawno nie grałem na dobrym serwerze z MiniGames'ami.­

Opublikowano

Teraz jest najmniej skyblocków. Te wszystkie hardcory itp. są już identyczne i jeden od drugiego niczym się nie różni. Natomiast skyblocków w ogóle nie widzę w publikacjach, a ja najbardziej lubię ten tryb serwerów. Musisz liczyć na oryginalność, czyli zrób własny schemat wyspy, który spodoba się graczom. Zrób też takie coś, aby dawało kod i kto pierwszy go przepisze dostanie diaxa. Czasami te wyspy wszystko sie nudzi i trzeba też coś innego porobić, żeby się wyluzować, więc zrób jakieś minigames'y i pare parkour podzielonych na poziomy trudności.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

EasyHardcore z gildiami, przeciesz gracze to kohajom!!!

Tak na serio:

Rób porządnego Skyblocka. Mało jest takich serwerów. Ale jeszcze mniej jest innej odmiany Skyblocka, mianowicie Seablock.

Opublikowano

Teraz jest najmniej skyblocków. Te wszystkie hardcory itp. są już identyczne i jeden od drugiego niczym się nie różni. Natomiast skyblocków w ogóle nie widzę w publikacjach, a ja najbardziej lubię ten tryb serwerów. Musisz liczyć na oryginalność, czyli zrób własny schemat wyspy, który spodoba się graczom. Zrób też takie coś, aby dawało kod i kto pierwszy go przepisze dostanie diaxa. Czasami te wyspy wszystko sie nudzi i trzeba też coś innego porobić, żeby się wyluzować, więc zrób jakieś minigames'y i pare parkour podzielonych na poziomy trudności.

Koledzy wyżej mają rację - nie opłaca się już robić trybów Survival + Gildie, ponieważ się już one przejadły dla graczy i jest ich bardzo dużo. 

Polecam zrobić dobry i mało spotykany tryb SkyBlock. Jest teraz bardzo mało tworzonych takich dobrych trybów, a graczy by z pewnością przyszło dużo na graczy, jeśli byś zrobił dobrze ten tryb. 

Weź się wysil i wymyśl coß nietypowego np. fuzję zombie apo i sky block. Kiedyś fajny generator widziałem, cały świat był wypchany latającymi wyspami różnego rodzaju. Boskie

Witajcie bardzo się ciesze że chociaż kilka osób odpisało i teraz się zastanawiam co dodać na taki serwer Skyblock !

Teraz bardzo ­was proszę abyście napisali do mnie na PW co dodać na taki serwer aby gracze mogli się zabawić na takim serwerze podkreślam nie będzie to serwer PAY2WIN.

Aktualnie mam kilku programistów niech wasza wyobraźnia działa :)

I wszystkich zapraszam chętnych na PW oczywiście szukam ekipy na serwer :)

Pozdrawiam.

TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY

SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! 

Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox

Opublikowano

Jeżeli chcesz być oryginalny zrób serwer tekkit lite lub classic (Classic lepszy), jest wielu polskich fanów tekkit'a a nie ma żadnego serwera, spotykam polaków na angielskich serwerach i mamy takie samo zdanie. Ilość serwerów tekkit jest równa zeru, a ogarnięty serwer mógłby szybko zdobyć stałych graczy, bo na tekkicie nie jest nudno :-)

Polskie serwery tekkit skończyły się w 2012/2013 roku, były to super czasy :)

Opublikowano

zastanawiałbym się nad PvP takim fajnym :D z Arenami np Standart lub inne podobne gdybyś to zrobił wbiłbym i pograłbym

Jeżeli pomogłem daj Like :D Dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...