Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie nie koniecznie do administracji a do wszystkich:
wszedłem na serwer i odmówiłem wgrania texturki serwerowej (w opcjach mam ON)
i czy teraz moge jakoś zdobyć tą texturke ? 

Opublikowano

Pytanie nie koniecznie do administracji a do wszystkich:

wszedłem na serwer i odmówiłem wgrania texturki serwerowej (w opcjach mam ON)

i czy teraz moge jakoś zdobyć tą texturke ? 

Wyjdz z serwera i wcisnij OFF, wejdz na serwer i ponownie wyjdz wcisnij ON i wejdz. Albo, poszukaj w folderze minecraft, czy sie nie zapisal.

Opublikowano

Powiem tak, zagrałem przez około 20 minut i jedyne co mogę powiedzieć to fakt, że ten serwer jest świetny! Fajne questy na początek, nie za trudne nie za łatwe. Mapka fajnie zbudowana, widać ktoś się napracował :) 

Opublikowano

Powiem tak, zagrałem przez około 20 minut i jedyne co mogę powiedzieć to fakt, że ten serwer jest świetny! Fajne questy na początek, nie za trudne nie za łatwe. Mapka fajnie zbudowana, widać ktoś się napracował :)

Dziekujemy za opinie i zapraszamy na serwer ;-)

Opublikowano

Samo programowanie zajelo 1.5 roku. z czego nauka jezyka trwala bardzo dlugo. mapa budowana przez kilka miesiecy i nadal budowana :)  serwer byl prowadzony pol tajnie. i oficjalna wersja miala wyjsc za okolo 1-3 miesiace. Michael  widocznie nie wytrzymal napiecia i juz teraz zrobil reklame serwera xD

- profesjonalism serwera na naprawde duzym poziomie

- kilka systemow zaczerpnietych z gry metin. (profesjonalnie odwzorowane i zmodyfikowane pod potrzeby serwera.) co daje naprawde fajny klimat RPGa

- co to za RPG bez bizuterii? oczywiscie zostalo to tez dodane do gry. Tarcze Pierscienie naszyjniki i Kolczyki z mozliwoscia ulepszania u kowala + bonowania!

- CUSTOMOWE SKILLE odwzorowalem skille jak w prawdziwych grach mmo rpg!! System Hot Key na klawiaturze , cooldown! i wygodne poslugiwanie sie skillami jest wygodne jak w Metinie. :)

- Full profesjonalny system Sklepikow! Bylem graczem metin dosc dlugo. irytowalo mnie wystawianie sklepow na osobnych kontach, (i ten brak mozliwosci modyfikacji sklepu kiedy czegos zapomnialem wystawic) tutaj na serwerze mozna wystawic swoj sklep i nie rezygnowac z gry! mozna expic chodzic na dungeony i jednoczesnie miec swoj sklep! ladne menu listy wzystkich sklepow graczy na serwerze wszystko w 1 oknie!

Opublikowano

Ciekawy opis serwera u @1361622928-U485574.pngUltraCiastko

Gram na serwerze nadal i powiem wam ciekawy jest i warty uwagi widziałem, że inni wolą RPG niż te EasyHC czy tam Survival + Gildie + MegaDrop...

Teraz nastała Era epickiego RPG jakim jest Archia.eu.

Polecam ~ Aerons

Drogi Użytkowniku <użytkownik> !
Jeśli, twój problem przez zemnie do końca rozwiązany.
Powiadom mnie o tym, pisząc dalszy problem i '@Aerons'
A, jeżeli wszystko w porządku kliknij Lubię to!

Opublikowano

Serwer bardzo dobrze wykonany.Jak wszedłem na serwer, to odrazu mi się Metin2 przypomniał.;) Serwer godny uwagi, po prostu ciekawie zrobiony i została włożona ciężka praca.Polecam i jeszcze raz polecam.

sds.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...