Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko

turok7789

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy w ca eu admin mugł by dac pojazdy takom mape specjalnom z pojazdami gralem w warrocka le mam słapszego neta i nie moge grac bo lagi są tak se myślałem że w ca moze by kiedyś było ;}

Opublikowano

Może kiedyś.

Jak CA przejdzie jakąś ewolucje...

Może był by dodatkowy rodzaj gry z czymś takim...

Albo nowa część CA... Lub coś w tym stylu...

Pewnie kiedyś będzie coś takiego :D

Co będzie to będzie... O_o

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

mam nadzieję że tego nie będzie ... bo nie będę miał w co grać ... (chyba że dalej w BF2 będę mulic .... )

Opublikowano

NEXON się stara tylko o CA NA.

Później jak mają nowego patha (na wygląd... ) troszkę go zmienia żeby usunął parę aimbot-ów i wallhackuw...

Tyle się stara. Na wersji NA wszystko mają wcześniej i NX za free... Bronie niektóre są na perma za GP (dokładnie 2)...

Ale my nie mamy co próbować tam chociaż wbić... Bo trzeba mieć Amerykańskie IP żeby odpaliło...

Najlepiej jakby zrobił jakąś 2 część co była by ta możliwość...

Ale znając życie wtedy zostawił by to starszą część żeby zająć się nową...

Ale do czegoś takiego musiało by być jeszcze dużo path-ów...

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

czy w ca eu admin mugł by dac pojazdy takom mape specjalnom z pojazdami gralem w warrocka le mam słapszego neta i nie moge grac bo lagi są tak se myślałem że w ca moze by kiedyś było ;}

Najpierw to niech ci da słownik. taka dobra rada :)

Jeżeli masz jakieś pytanie dotyczące NosTale to pisz na PW lub na GG (823330) chętnie pomogę

:)

Poszukuję kogoś kto zrobi mi bardzo ładną sygnaturę

:) Tematykę itp. podam jak napiszesz na PW :)

Opublikowano

a tobie regulamin do ręki ...

3. Zakaz obrazy innych Użytkowników, Moderatorów, Adminów itp.
Opublikowano

To ze robi bledy to nie twoja sprawa... nawet 8 latek niech sobie gra... kazdy ma prawo do grania.... ok, jesli jest noobem jakie sa w metin2 to juz mam inne zdanie xD!

Opublikowano

Gdyby takie coś powstało , zrobiłyby się na takim combacie ogromne lagi , jakieś noobki by cię napierdalały z czołgów , zero skilli , jedynie sami hackerzy którzy latają czołgami ;d xD

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Hide my IP nie działa ... zobacz programem zwanym AOL albo Hot spot shield