Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin 65lvl gdzie zarobić?

mateuszpacewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie gdzie mogę zarobić dużo mam sure wp zbroja na 61lvl +9 kd +4 11khp oraz fms bojowy +9 buffa skile m10 prawie na surze więc gdzie mogę iść metiny diabły zajęte ciągle rękawice mam help ;/ duży zarobek . za fajne rady bd dawał + sory że tak byle jak ale nie mam czasu :)

Opublikowano

Tak mialem na mysli las a nie red las, co do bossow to zjawe, ognistego krola, 9 ogonow, tego bossa z lasu nie wiem czy dasz rade go ubic, pustynny zolw.. proboj.

Opublikowano

Tak mialem na mysli las a nie red las, co do bossow to zjawe, ognistego krola, 9 ogonow, tego bossa z lasu nie wiem czy dasz rade go ubic, pustynny zolw.. proboj.

hmm co do metków rozwaliłem po 10 i słaby drop z rękawicą może za mały lvl . co do bossów spróbuje .

Opublikowano

z tych metków w lesie nic nie dropi tylko poty tak jak ktoś wspomniał DT surą WP powinieneś dać radę z buffem tylko jakieś EQ na DT potrzebne i spokojnie do kowala dojdziesz a po za tym jeśli możesz to graj w nocy w tedy mniej ludzi i opłaca się na metki iść albo coś :) ostatecznie zostaw fish bota niech zarabia 

Pomocnik
Opublikowano

Idź do red lasu i nawalaj metki, możesz iść też do dt na kowala :) Ale według mnie powinieneś dobić 75 lvl, ogarnąć buffa i robić metki w dt! ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...