Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przyśpieszenie telefonu

Gość RevisionOfMode

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy istnieje coś jakiś sposób na to by wyelmimować zacinanie się telefonu? Podczas przeglądania internetu/yt/aplikacji czasami się strasznie tnie i nie da się nic zrobić przez kilka minut (czarny ekran). Telefon to samsung galaxy ace 2. Wgrane: Android jb (xeo) + 624 mb ramu. Jednym słowem go przyśpieszyć bo zamula, że szkoda gadać.

Opublikowano

Jasne, możesz użyć programu Seeder.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Pasjonat
Opublikowano

­A także wgrać custom roma/odchudzonego stocka.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Jasne, możesz użyć programu Seeder.

Lepiej, ale to jeszcze nie to.

­A także wgrać custom roma/odchudzonego stocka.

To już mam.

Co jeszcze możecie zaproponować?

Pasjonat
Opublikowano

Ciężko będzie Ci coś jeszcze zaproponować skoro tak naprawdę wszystko masz, bo podstawowe sprawy typu brak śmieciowych aplikacji zapewnił Ci custom. A CPU podkręcałeś?

Opublikowano

Cpu nie podkręcałem. Myślę, że to jego wina nie wyrzymuje. Telefon r.i.p [*]. Jest coraz gorzej, jeszcze troche i poleci o ścianę. ;(

Opublikowano

Task killer, niby niezdrowy dla telefonu ale ja efektów ubocznych nie zauważyłem.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Pasjonat
Opublikowano

Task killer, niby niezdrowy dla telefonu ale ja efektów ubocznych nie zauważyłem.

Nie niby niezdrowy, a niezdrowy. Wystarczy rzut oka na architekturę systemu.

Opublikowano

Nie niby niezdrowy, a niezdrowy. Wystarczy rzut oka na architekturę systemu.

Tak jak wspomniałem, nie widzę efektów ubocznych a nawet jeśli używam tego na starych telefonach, to na nowych nie ma takiej potrzeby.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Chodzi o to, że Android sam zabija procesy i nie trzeba mu w tym pomagać.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Były aplikacje od "gejos enterprise", mało znane ale dawały bardzo dobry efekt :) obecnie chyba nie ma ich w google play, ale możesz poszukać na necie. POTRZEBNY ROOT!!!

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...