Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak wgrać plugin do plugins w minecraft?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, jak wgrać plugin do folderu plugins ?

Próbowałem wrzucic, ale po restarcie serwera nie wgrały się, chociaż były w plugins.

Dodam że ja to robie na stronie EnderChest.

Ja to robie tak, że wchodze na WebFTP, robie abym otworzył plugins na zip, wrzucam tam plugin i po restarcie serwera nie ma tych pluginów ;C

Ma ktoś na to jaki sposób ?

Z góry dzięki.

Opublikowano

Enderchest tak ma, błędy z niektórymi pluginami.

Jeżeli  instalujesz pluginy z oficjalnej strony Bukkit, to sprawdzaj wersje, czy masz zgodną z tą obecną na Twoim serwerze.

Najlepiej instalować pluginy, dzięki zakładce 'pluginy' w menu serwera.

Opublikowano

Wejc sb przez normalne FTP ponieważ mi też czasami nie czytało 2 sposobem jest zmienianie nazwy pluginu i to już powinno działać

Opublikowano

Sprawdź wersję pluginu i zobacz czy zgadza się z wersją silnika serwera jeśli tak a problem nadal występuje sprawdź logi w konsoli, jeżeli tam nie ma żadnych błędów pobierz total commander, filezille lub inny program do ftp, połącz się z serwerem ftp swojego serwera i wrzuć w ten sposób pliki, to może zadziałać

Nie zajmuje się już minecraft'em i programowaniem pod niego. 

Masz dla mnie coś ciekawego? A może masz pytanie? Pytaj śmiało!

Pomogłem? Daj like'a!

Opublikowano

Polecam FilleZilla, albo Commander.

Do plugins wkładasz plugin z końcówka .jar po restarcie tworzy Ci sie folder od pluginu.

Drogi Użytkowniku <użytkownik> !
Jeśli, twój problem przez zemnie do końca rozwiązany.
Powiadom mnie o tym, pisząc dalszy problem i '@Aerons'
A, jeżeli wszystko w porządku kliknij Lubię to!

Opublikowano

Pluginy zainstaluj poprzez klienta FTP, tutaj najlepszym wyborem będzie Fillezilla, gdyż niektóre hostingi mogą mieć problem z panelami. Następnie znajdź folder plugins i wrzuć do niego owy plugin. Następnie uruchom lub przeładuj serwer. Mam nadzieję,że pomogłem. 

CAMDNAx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...