Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] Cabal Fallen Reloaded

ScappyCocoś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Gorąco chciałbym was zaprosić na serwer Fallen Cabal Reloaded!

Ruszyliśmy od niedawna na nowo, odbudowywujemy aktywność na serwerze oraz super atmosferę/humor! :)

Jestem Polskim GA prawdopodobnie za niedługo GM więc mamy swoją siłę w administracji która będzie działać na korzyść obustronną ;)

Drop na serwerze jest naprawdę bardzo fajny, są Critical Rate scrolle do broni i Max CR do zbroi oraz EOD B3F oraz wiele wiele innych. Specjalnie dla was opracowaliśmy indywidualny system dropu oraz staramy się być aktywni jako administracja w życiu serwera i nie pozostawiać go na "wolnych obrotach" które powodują destabilizację niepotrzebne hejty na adminów itd itp :)

Często dajemy GM Buff oraz organizujemy ciekawe mini eventy. Aktualnie jestem na etapie projektowania następnego eventu. Na początek można otrzymać startowe itemy

info na ten temat możecie znaleźć tutaj : http://fallencabal.net/#page_starterpacks

Bardzo miło było by was mieć :)!

Zapraszajcie znajomych, udostępniajcie plakat który tutaj zamieściłem i promujmy ten serwer ponieważ nie wiele jest aktualnie tak bardzo przyjacielskich serwerów na których cheater to rzecz zupełnie obca ;)

Sprawdzamy ludzi poprzez używanie "invisible mode" teleportując się do ich dungeona przez co możemy mieć wszystkich pod zupełną kontrolą oraz raz w tygodniu sprawdzamy logi. Ludzie są przyjacielscy i bardzo zabawni, pomagają sobie nie ma żadnych nienawiści :D

A więc mam nadzieję że nas odwiedzicie!

80218200115732311375.jpg

Opublikowano

skrapi ogólnie chodzi mi o ilość azjatów i ich BEGGANIE co mnie okropnie wkurza :D a tak poza tym powiedz szczerzę warto pograć czy nie bardzo ? bo nie chcę marnować czasu   :P

Opublikowano

Żaden na którym cokolwiek działałeś, bo wszystkie upadły :)

U nas sprawdziliśmy przez magiczna kule, czasem jak nam się nie chciało to braliśmy listę online i po kolei rzucalismy moneta, reszka - czysty, orzeł - ban. Aaa.. Nie wszystkie upadły.

+

Prawdopodobnie za niedługo GM. XDDD

Opublikowano

Loki nikt nic nie sprzedaje :) Wszystko czysto z dropu po prostu trzeba mieć ekipę do spamowania :D Co my jesteśmy Cabal Mix albo inne polskie ścierwa do sprzedawania itemasów xD?

Opublikowano

jakby tyle bylo to przy 5 osobach nie bylo 2 kresek

:D:D:D

Ziomuś o ile dobrze się orientujesz programisto od cabala za 5groszy to jest takie coś jak limit na jeden chanel w graczach który jest określony na 60 osób :) BO WIĘCEJ NIE TRZEBA AKTUALNIE. Ale Ty wiesz lepiej bo stawialiście jakieś marne serwery które nie miały racji bytu i jakiegokolwiek popytu. To, że zarobiłeś na nim 200zł a wydałeś 600 to nie znaczy że jesteś kozakiem. BO NIE JESTEŚ :D Beka z CB ziom :)

Opublikowano

cabal już nie jest modny tak jak to było 2 lub 4  lata temu . W sumie i tak się robi ciągle jedno i to samo i nie przyciągnie on graczy już taka jest prawda

Opublikowano

Ok Skrapi pobiore ponownie i dam jeszcze jedną szanse nick w grze Cosmos/Curaja/Ultimecia/Ultima i takie tam :D

Polecam naprawić VOTE system bo w jaką stronę nie przekręce obrazka to błąd wywala a z racji na to ,że nie bardzo wiem co na tych obrazkach jest nie wiem w którą stronę kręcić .

Opublikowano

dziala wam cabal?mnie nie dzial,xtrap cos pierdoli,jakis auto login tez wyskakuje,

Jaki masz system operacyjny, jaki błąd xtrapa i jak możesz to daj screeny tego wszystkiego :)

Drop rate zwiększony do 4x per mob na weekendzik :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...